USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович мусить звільнити двох віце-прем'єрів

2 Жовтня 2010 10:11
Президенту Вікторові Януковичу доведеться скоротити кількість віце-прем'єр-міністрів України до чотирьох – зараз їх працює шість.
Таку норму передбачає Конституція України зразка 1996 року, до якої Україна повернулася, скасувавши політреформу 2004 року, інформує «ТСН».
Міністр юстиції Олександр Лавринович висловив переконання, що Янукович обов'язково приведе склад уряду у відповідність із Конституцією.
«Президент України Віктор Янукович як гарант Конституції України виконає будь-які норми, передбачені нею», – сказав Лавринович, коментуючи цю норму.
На сьогодні в уряді працюють шість віце-прем'єрів: перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, віце-прем'єр з питань Євро-2012 Борис Колесников, віце-прем'єр з силових питань Володимир Сівкович, з питань АПК Віктор Слаута, з питань економіки Сергій Тігіпко, з питань регіональної політики Віктор Тихонов.
За старою Конституцією, чинність якої у п'ятницю визнав Конституційний суд, в уряді має бути три віце-прем'єри та один перший віце-прем'єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus