USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Із парламентської групи «Воля народу» вийшов депутат

21 Жовтня 2016 14:00
Нардеп Юрій Шаповалов залишив парламентську групу "Воля народу".

Про це він повідомив під час засідання у п'ятницю, 21 жовтня, - інформує Газета.

"У зв'язку з тим, що голова Верховної Ради четвертий день не може мою заяву оголосити, я зроблю це самостійно. Відповідно до закону про регламент Верховної Ради України повідомляю про вихід зі складу депутатської групи "Воля народу", - сказав Шаповалов.

Нині до складу групи входять 19 народних депутатів. Раніше "Волю народу" очолював Ігор Єремеєв, який влітку 2015-го помер після падіння з коня.

Народний депутат Юрій Шаповалов до лютого 2014 року входив до фракції Партії регіонів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, депутатська група з претензійно-гучною назвою «Воля народу» утворилася 27 листопада 2014 року у Верховній Раді VIII скликання. Хоча в назві групи йдеться про народ, складається вона з олігархів, колишніх членів Партії регіонів, депутатів, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня і були опорою режиму Януковича, і людей з темним та неоднозначним минулим. Усіх їх зумів об’єднати під своєю рукою волинський олігарх Ігор Єремеєв. А щоб суспільство не ставило зайвих запитань, групу назвали «Воля народу».

Утім, як каже відома мудрість, «скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти». Тож, ким є ці 20 народних депутатів, які знайшли притулок під дахом загадкового об’єднання на чолі зі співвласником «Континіуму»? Про це інформують наші колеги з Вголос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus