USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін оновився

10 Грудня 2010 09:33
Президент Віктор Янукович призначив Андрія Клюєва першим віце-прем'єром - міністром економічного розвитку і торгівлі.

Відповідний указ розміщено на офіційному сайті президента, - пише ТСН.

Іншим указом Янукович призначив Бориса Колеснікова віце-прем'єром - міністром інфраструктури.

Сергій Тігіпко займе посаду віце-прем'єра - міністра соціальної політики.

Віктор Тихонов призначений віце-прем'єром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Міністром енергетики та вугільної промисловості став Юрій Бойко.

Міністерство культури і Міністерство освіти і науки, молоді та спорту очолили відповідно Михайло Кулиняк та Дмитро Табачник.

Президент призначив Миколу Злочевського міністром екології та природних ресурсів.

Міністерство аграрної політики та продовольства очолив Микола Присяжнюк, який раніше був аграрним міністром.

Крім того, Янукович призначив своїм указом Віктора Балогу міністром надзвичайних ситуацій.

Крім того, іншим указом він звільнив Костянтина Єфименка з посади Міністра транспорту та зв'язку, міністра культури і туризму та Василя Надрагу з посади Міністра праці та соціальної політики.

Звільнений також Юрій Хіврич з посади міністра з питань житлово-комунального господарства України.

Пішли у відставку Володимир Яцуба, який обіймав посаду міністра регіонального розвитку та будівництва, та Юрій Ященко, який був міністром вугільної промисловості.

Президент також звільнив зі своїх посад міністра економіки Василя Цушка, міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна та міністра Кабінету міністрів Анатолія Толстоухова.

Нагадаємо, у рамках адміністративної реформи президента кількість міністерств скорочено з 20 до 16. Окрім цього, створено 28 служб, 12 агентств і 7 інспекцій.

Також планується змінити систему управління міністерствами - у міністра залишиться 2 заступники з політичним статусом.

Крім цього, Янукович ініціює реформування державної служби і має намір запропонувати Верховній Раді проекти законів про державну службу, про центральні органи виконавчої влади, про національних регулювальників, а також зміни до закону про Кабмін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 10 Грудня 2010 12:21
Пора ще кілька посад ввести міністрів Міністерств Кабінету міністрів міністерського рівня.
Сьцьопа Показати IP 10 Грудня 2010 17:14
Усім! Усім! Усім! На Волині теж "кадрові зміни"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Епохальні зміни - сенсація, яку можна рівняти хіба що з виступом Хрущова на 20-му зїзді КПРС!!!!!!!!!!!!!!!! В Волинську ОДА на посаду прес-секретаря голови повертається Михайло Савчак, який попрацював на посаді начальника інформаційного управліня "від Петра до Павла" і цілком розвалив роботу, за що й був прогнаний Романюком. Цю посаду вистукав перед Клімчуком своєму другу культурист Онищук. Бог парує і спарував цих два одіозних типа. Журналюги, прощайтеся зі свободою слова і доступом "до тіла" Клімчука. Усі кінці будуть обрубані. Клімчуку треба саме такого, як Савчак - вони обидва ненавидять журналістів. Галичан Савчак потерпів фіаско через професійну непридатність в ОДА, поховав обласну спілку журналістів (теж завдяки своїй професійній непридатності) і знову "входить в ту саму річку". Усе - як в Біблії!. Ганьба ковельському "дипломату" за підбір кадрів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus