USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Кіборги» залишилися без нагород

27 Квітня 2015 09:11
Вони здавалися незламними. Вони вистояли - не вистояв бетон. Славнозвісні українські кіборги, які всю зиму провели в пеклі навколо Донецького аеропорту, бійці окремої розвідроти 81-ї штурмової бригади ВДВ, не отримали жодної нагороди від української влади.

Про це повідомляє координатор громадського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк, - інформує «Преса України».

Захисники Донецького аеропорту, які всю зиму провели в пеклі не отримали жодної нагороди. Мова - про окрему розвідроту 81-ї штурмової бригади ВДВ.

Олександр Данилюк подав список «кіборгів», який нараховує 18 бійців. Серед перерахованих - п’ятеро бійців загинули та троє отримали тяжке поранення.

«Можливо, товаришам у високих кабінетах, які активно роздають ордени і статуси учасника один одному, стане соромно… Жоден із них не нагороджений навіть шоколадною медалькою», - зазначає громадський активіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Штефан, Луцьк Показати IP 27 Квітня 2015 09:22
Не непомповуйте істерики та напруги, хлопці. Герої будуть нагороджені українською Державою. І не один раз.
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 11:45
Вони вистояли - не вистояв бетон. )). Хлопці Ви НАЙКРАЩІ, низько вам вклоняюся дорогі наші. Тримайтеся рідненькі те, що ви пережили ніхто б не витримав..
123 Показати IP 27 Квітня 2015 12:36
Таких, як ці хлопці -витривалих, мужніх, сильних та справжніх героїв не в одній країні світу немае та не було. Слава героям!!!Слава справжнім синам, цієї землі, назва якій УКРАЇНА!!! Вони заслуговують на високі звання та високі нагороди. Ми гордимося Вами та дивуємося Вашій відвазі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus