USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луценка посадили разом з Пукачем

27 Грудня 2010 08:34
Помічниця екс-міністра Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що Луценка відправили в СІЗО СБУ (Аскольдів провулок в Києві), де міститься обвинувачений у вбивстві Георгія Гонгадзе екс-генерал Олексій Пукач.

Там Луценко, судячи з усього, буде максимум до середи 29 грудня, поки суд не вирішить, заарештовувати його чи ні, - повідомила ТСН.

Раніше, у неділю, 26 грудня Луценка затримали. Екс-міністр передав синові собаку і мобілку, попросивши принести йому теплий одяг (той передав светр) і зателефонувати журналістам. Потім Луценко посадили в чорний мікроавтобус і відвезли.

За словами сина екс-міністра, за будинком з 8:00 стежили з припаркованого поряд таксі: "Але тато не припускав, що його можуть затримати в неділю, тому спокійно пішов гуляти в домашньому одязі".

Як стверджують сусіди, "коли Луценко вийшов вигулювати свою руду собаку, хлопці в цивільному його і затримали, як мовиться, без шуму і пилу. Потім вибігли син і дружина. Дружина Луценка пса тягнула за поводок, той не хотів йти. А Юрія Віталійовича вивезли".

Наразі адвокат міністра відвіз Луценку ще один светр, зубну щітку і домашнє взуття.

Генпрокуратура звинуватила його у розкраданні державного майна та перевищенні службових повноважень на посаді глави МВС.

Зокрема, за даними слідчих ГПУ, Луценко незаконно допоміг здобути звання своєму водієві Леоніду Приступлюку, внаслідок чого той отримав високу зарплату і пенсію. Якщо суд доведе провину екс-міністра, йому загрожує покарання до 12 років в'язниці.

У НУ-НС заявили, що Луценка затримано у справі отруєння екс-президента Віктора Ющенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сьцьопа Показати IP 27 Грудня 2010 10:51
Зуб за зуб - один с постулатів, що залишився в спадок християнству від язичества. Коли помаранчеві прийшли до влади, то думали, що назавжди. Але в цьому світі усе тимчасове, крім кохання. Кохання вічне (з точки зору філосфії). З ініціативи одного з найактивніших польових командирів "помаранчевих" Юрія Луценка кілька місяців провів в Лукянівському СІЗО Борис Колесніков. Арешт Луценка - це маленька помста за це, відгомін тих подій, принцип "бий свій свого, щоб чужий боявся". Нинішній режим вручить багатьом по судимості (Тимошенко і Луценку - гарантія) з відстрочкою виконання вироку, умовно засуджені (в кращому випадку) будуть на свободі, але не зможуть балотуватись ні в ВР, ні претендувати на високі державні пости і т.п. Тобто, як політичні євнухи - лише споглядати владу інших, облизуючись при цьому.
Ирен Показати IP 27 Грудня 2010 13:01
Це все ПІАР, ще не один чиновник не сидить в тюрмі, як усі смертні. У них там таке життя в тюрмі, що нам на волі не снилося.Які ви всі чудні. Ніхто і нікуди їх садити не буде, то нас посадять і там будемо гнити, а їм рай кругом.Тільки на небі вони його мати не будуть.Хай це затямлять
Толік Показати IP 27 Грудня 2010 14:05
Ірен - молодець. Всі чудні і дурні, крім тебе. А ти бачила їхнє життя в тюрмі? А що ти будеш мати на небі? Напевно, баптистка євагелістка сьомого дня? Вгадав. Молись, будеш точно в раю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus