USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наметове містечко у Києві ліквідували з озброєною міліцією. ВІДЕО

3 Грудня 2010 07:39
У ніч з четверга на п’ятницю із застосуванням спецпідрозділів МВС було розібрано наметове містечко підприємців на Майдані.
Як повідомляє кореспондент „Української правди", станом на 5 годину ранку Майдан оточений чотирма кордонами співробітників МВС.
В руках вони тримають шоломи, при цьому співробітники МВС озброєні гумовими кийками.
На місці події журналіст нарахував 16 автобусів з міліцією та „Беркутом" та не менше півтисячі міліціонерів та „Беркуту".
За свідченнями кореспондента „Української правди", комунальні служби Києві під наглядом міліції мовчки розібрали намети та завантажилиїх на вантажівки, щоб вивезти з Майдану.
При цьому їх не зупинили надписи на наметах про їх приналежність до народних депутатів.
Як повідомляє кореспондент „Української правди", підприємці, які залишилися на ніч на Майдані, не чинили спротиву міліції з огляду на її чисельну перевагу.


Напередодні увечері було повідомлено, що підприємці планують провести масштабну акцію протесту на Майдані Незалежності 6 грудня.

Про це повідомив генеральний координатор акції Олександр Данилюк.

"Учасників протесту підприємців зовсім не влаштовують ті зміни, які були внесені Верховною Радою в Податковий кодекс", - заявив він.

Координатор уточнив, що головні вимоги протестуючих залишаються незмінними: повне вето Податкового кодексу, відставка всього складу уряду і вибори Верховної Ради в березні 2011 року.

"Ми вже отримали сотні дзвінків від представників наших ініціативних груп у регіонах. Усі вимагають не припиняти протест і готують людей до виїзду в Київ для підтримки наметового містечка та участі у мітингу 6 грудня", - повідомив Данилюк.

Відео додане об 11:05


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
міля Показати IP 3 Грудня 2010 09:43
Давно пора порозганяти.
Vasulko до міля Показати IP 3 Грудня 2010 10:02
Давно пора порозганяти...-Верховну зраду,азарових тігіпковихі прочих даунбасовціх та їх сраколизів
Дима Показати IP 3 Грудня 2010 10:12
Вот вам свобода слова, свобода выбора, сами выбрали такоо президента, наслаждайтесь это только начало. Вам Ющенко был неугоден вот смотрите, что Янукович делает. Вот уже 9 месяцев они у власти, что за это время изменилось? Конституционый переворот, Приход к власи Фирташа и его команды, проиграный суд РосУкрЕнерго, разгон митинга... А их заявления , что благодаря ним Украина вышла из кризиса, это не Украина вышла из кризиса, а мир выходит из кризиса и тянет за собой нас, это я вам заявляю как экономист. Люди опомнитесь, пока не позно
VSC до Дима Показати IP 3 Грудня 2010 10:23
И что предлагаете? Я не сходил с ума.
Аня до Дима Показати IP 3 Грудня 2010 13:50
И что ты предлагаешь сделать?????????????????????
Дима Показати IP 3 Грудня 2010 10:32
Помните 2004 год? Когда на майдане стоит пол милиона людей становится страшо, жаль сейчас незакого стоять
VSC до Дима Показати IP 3 Грудня 2010 11:18
Да, а результат? Сам факт народного волеизъявления событие весьма пафосное. Воспользовались этим событием подлецы.
Zheniok Показати IP 3 Грудня 2010 10:51
Вітя: зачем говорить о плохом, ми лучше будем делать))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus