USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Розкішний маєток Порошенка в три гектари. Відео

9 Жовтня 2015 11:42
Народний депутат Ігор Луценко оприлюднив відео маєтку президента України Петра Порошенка, зняте з безпілотника.

Це відео він присвятив Андрію Медведьку та Денису Поліщуку, які підозрюються в убивстві журналіста Олексія Бузини і яких депутат вважає політв'язнями, - повідомляє ТСН.

До слова, у Луцьку шляхом громадського протесту вимагали негайного звільнення цих хлопців. ФОТО МАРШУ.

Великий будинок Порошенка знаходиться території понад 3 гектари на березі річки Козинки. Окрім того, за повідомленням ЗМІ, президент взяв в оренду узбережжя річки на 50 років.

"За непоганою ціною - оцінка вартості 6400 гривень за сотку, це так десь разів у 100 менше, а може й у 200", - зазначив Ігор Луценко.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко взяв в оренду земельну ділянку 0,75 гектара на береговій лінії селища Козин Київської області для "обладнання та нагляду за береговими захисними спорудами".

Ділянка розташована на тій самій вулиці Козина, де розташований будинок президента України. Оренду 0,7511 гектарів землі надала півтора місяці тому Козинська сільрада Обухівського району Київської області.

При цьому сама ділянка оцінено Держземагентством в 479 тисяч гривень, або в 6,4 тисячі гривень за сотку землі.

У договорі визначено, що орендар буде сплачувати за користування ділянкою орендну плату у розмірі 5% від її оціночної вартості, що становитиме близько 1 тисячі доларів в рік за нинішнім курсом.

Журналісти підкреслюють, що згідно з нормами Водного кодексу України продаж, а також ведення будівництва або зміна цільового призначення (обладнання берегових захисних споруд) водоохоронних зон заборонені. Водоохоронна зона річки Козинка становить від 50 метрів від "верхньої" лінії берега. Але оренда таких земель дозволена законодавством зі збереженням цільового призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анатоль_ Показати IP 9 Жовтня 2015 11:49
Когось починає жаба душити, а Петро Олексійович усе це у поті чола власними рученьками побудував!
Граф Показати IP 9 Жовтня 2015 11:57
Це не дача, а цілий палац(
лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 12:29
Пора гнати їх усіх ср*ною мітлою.. Ніколи не розумів нах людині більше ніж вона може зїсти.. Люди схаменіться.. У нас багатюща країна.. вистачить усім безбідно жити.. Лише потрібно привчити "безсмєртних міра сєго" боати до рук рівно стільки скільки може нести.. а не камазами вивозити ..
ковель до лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 13:26
ти що комуніст? так в нас заборонена комуністична ідеологія!
Одесситка до лучанин Показати IP 13 Жовтня 2015 19:11
Беда в том для таких "правителей"...что гробы с карманами не бывают... вот это беда так беда для них !!!
Юлія Показати IP 9 Жовтня 2015 12:36
Другий Яник
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 12:38
І чим відрізняється від Яника?
Анонім до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 13:40
Тим, що Яник прийшов до влади законно.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 14:33
при якуковичу долар був по 8 гривень а не по 24 як при теперішніх правителях. крім того, при януковичу крим і донбас були в складі україни і не було десятків тисяч вбитих на цій дебільній громадянській війні.
Даша Показати IP 9 Жовтня 2015 13:03
Бідно живе, грошей на корабель -ресторан не вистачило.....
Ніко Показати IP 9 Жовтня 2015 13:10
В країні буде толк, і простий люд заживе нормально, лише тоді коли таких от шоколадних, які так вболівають за країну, а мають мільярди (питання як?), які вчать дітей по Англіях, водять дітей в школи при англійський, французьких, американський посольствах................... візьмуть хлопці, які зараз на сході за груди та добре степенуть, комусь кулю в лоб (по іншому в нас вже не вийде), десяток палаців біля кожного міста пустять димом, може хоч якийсь здвиг буде, страх...................Але то мрія, у нас тільки багаті багатітимуть, а бідні біднінітимуть і тихенько вимиратимуть
ковель Показати IP 9 Жовтня 2015 13:15
Порошенко человек не бедный и может себе это позволить. Он имеет свой легальный бизнес и честно зарабатывает себе на жизнь. И построил он его до своего президентства. Вы ему хотите запретить стоиться? Круто. И землю он не отжал как Янык, а официально взял в оренду. Может ты Игорка лучше покажи хоромы своей шефини Юли? Ой, я же забыл, она ведь бомж по документах.
Анонім до ковель Показати IP 9 Жовтня 2015 13:43
Он имеет свой легальный бизнес, наличие которого противоречит конституции Украины.
ковель до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 22:30
Люди, которые испытывают неуважение или ненависть к богатству и к успеху - ватники априори. При этом они могут бить себя пяткой в грудь и вопить, что они "правые" (лол), патриоты, борцы за справедливость и что угодно. Они - ватники. Потому что у них мышление большевистской мрази ТЧК. Если вы считаете, что богатый человек неправедно нажил свои деньги - прошу к доказательству. И тогда - вперед с претензиями ТЧК.
Коля Показати IP 9 Жовтня 2015 13:19
Оце так допустили до корита . А розказував що все продасть все переробить. Це відео треба передати в Європу нехай подивляться як у нас Президет живе і як люди бідні за мінімальну пенсію яка тільки на хліб
волиняка до Коля Показати IP 9 Жовтня 2015 15:28
А там думаєте не бачили і не знають? Нуланд і Ко. куди їздили?:)
Думка Показати IP 9 Жовтня 2015 14:27
Гнати люди потрібно гнати ту наволоч, яка прийшла на крові людей і дальше гинуть молоді хлопці, а такі Порошенки- Турчинови-Парубіі-Яценюки,просив кулю в лоб треба було дати,наживаються на війні на газі,електроенергіі,контрабанді,дерибну бюджету,а народ заганяють в тупік.
Оля Показати IP 9 Жовтня 2015 14:59
А,що він один у нас ,таких 50 процентів, а нам тисячу і живи. комунальні 3 тисячі,ліки 2 тисячі, а мЯсо 100 грн. цукор 14,, а буде 25 грн.А далі перераховути неможливо,бо важко.А ми живемо,не дохнем.Ми живучий народ,раби до скону. А Як рвуться ці ж самі ворюги дор влади, знову до корита і скільки потрібно,скільки?Бог на це все дивиться і цей сатана Путін, як бахне крилатою ядерною ракетою і буде всім гаплик.Наїдяться.Та жити не хочеться і на це все дивитися
До людей Показати IP 9 Жовтня 2015 15:04
А чого самі нічого не робите? Тільки сидите пишете і гадите. Заробила людина гроші, то нехай витрачає як хоче!. Молодець! Працюйте!.. І в кожного з вас щось тоже буде. Йому це не прийшло за 1 день. А в нас пофіг кого обсмоктувати аби в нього було щось трішки більше...
волиняка до До людей Показати IP 9 Жовтня 2015 15:26
Заробив... то нехай і далі заробляє немає чого у президенти пхатись!!!
Люде до До людей Показати IP 9 Жовтня 2015 16:20
Молодець! Хай всі невдачників задавить жаба!!! Коли вже Порошенко невгодив то країні хана. З поглядом в майбутнє Наступники будуть настільки зажерливими і заграбастими що Порох немовля з існуючою дійсністю. Гірше нема полішука який знає як країною управляти та правильно поклони бити в церкві.
До розумника до До людей Показати IP 9 Жовтня 2015 19:12
ти знаєш працюєм, батьки працюють, дружина, чесно ....звичайні пересічні українці........живемо дві сімї в двохкімнатній квартирі, їздим на авто якому 15 років, діти моря не бачити, відкладаєм гроші лише на ліки і сезонний одяг. І більше нам нічого не світить, з такою владою, хіба що торбу взяти і в світ їхати мити когось в Італії, чи в туж Росію Москву строїти................ може тоді і вдкладеться якась копійка. Бо тут ніколи, якщо своїми руками робити!!!!!!!!!!!!!!!!! Так живуть тільки бандюки і злодюги!!!!!!!!
Одесситка до До розумника Показати IP 13 Жовтня 2015 19:15
Этот маеток хорошая цель для российских крылатых ракет...
Ілля Показати IP 9 Жовтня 2015 15:15
Оце так зажрався наш Президент. Для простих і бідних війна, а для президента збагачення ще більше. Люди з мінімальної зарплати віддають на війну так звану а вони таке не полюдські до тих дітей які воюють з ворогом. Хіба так робиться? Де ж совість втратили ? Ганьба! Нащо було кричати що Янукович набирав. А зараз не те саме? Люди жебракують бідність зростає, а влада збагачується і розкаказує про боротьбу з корупцією. Бог Вам суддя.
волиняка Показати IP 9 Жовтня 2015 15:25
А саме цікаве, це напис на бігмордах: "зберегти і примножити" забули додати - статки президента!:) Ось так от малята...Нагло в очі кажуть що і до чого і...Майдану немає...
Анонім до волиняка Показати IP 9 Жовтня 2015 17:32
Про те ж саме сьогодні думала, дивлячись на бігборд, зберегти і примножити, політика президента відносно себе.........
Коршун М.В. Показати IP 9 Жовтня 2015 19:21
Ми " раді " і " гордимося " тим, що владна єліта нашої держави не пасе останні місця в світі по рівню життя !!! А народ, що народ - народ живе " світлим " майбутнім .А доживе чи ні , життя покаже ....?!
просто Показати IP 10 Жовтня 2015 07:56
Егей, народе!!!!!!! Жаба то страшний звір!!!!! Абсольтно аполітична, але подивіться правді у очі!!!!! Живемо про КАПІТАЛІЗМІ, де є багаті та бідні. І Порошенко багатий був до президенства, і не на державних тендерах відмивав гроші ,як приміром Континіум...... І якість продукції РОШЕН була на світовому рівні,і продукція не входить у ранг життєво важливих.... А крім того є ще 5канал, спортклуб 5 елемент. А ще є бізнеси, що загнулися!!!!!! У Порошенка!!!!! Погугліть , є статті 2009 р. Згадайте, хто в дьосна з Пу цілувалася і газ по 400 дол. і Севастополь продала.Є люди, які ходять на роботу з9 до 18, працюють гірше як мокре горить, .....
Волинянка Показати IP 10 Жовтня 2015 17:38
якби кров в країні не лилась то хайби і вихвалявся своїми маєтками. Люди по копієчці тим бідним солдатам збирають а він маєтками вихваляється ?Бог йому судя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus