USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шахтар - Порту - 2:2. Шок на останніх хвилинах

1 Жовтня 2014 07:45
Донецький "Шахтар" зіграв у нічию з португальським "Порту" у другому турі Ліги чемпіонів. Гра на "Арені-Львів" закінчилася з рахунком 2:2.

"Гірники" не втримали перевагу у два м'ячі, пропустивши на 89-й і 90+4-й хвилинах, - інформує ТСН.

Це була дебютна гра Ліги чемпіонів у Львові. І місто як слід підготувалося до події. На трибунах "Арени-Львів" львів'яни на гості міста створили незабутню атмосферу - бери та вигравай. Та футболісти "Шахтаря" своєю грою свято трішки зіпсували. Португальські гості діяли цікавіше та креативніше. Виконали в чотири рази більше ударів, створили удвічі більше гольових моментів.

Однак фортуна відвернулася від "драконів" на користь "гірників". Донеччани не пропустили у першому таймі, забили швидкий гол у другому. Вистояли під шквалом атак суперника. Та й забили другий гол наприкінці гри.

Перемога? Зась! На 87-й хвилині "Шахтар" змарнував чудову нагоду для третього м'яча. За хвилину Ракицький зіграв рукою у власному штрафному, а Джексон Мартінес реалізував пенальті. А коли йшла четверта компенсована хвилина, простенька передача Тельо справа, і Джексон Мартінес, випередивши того ж Ракицького, розстріляв ближній кут донецьких воріт.

З однієї сторони, "Шахтар" втратив перемогу. Але з іншої, на перемогу заслужили "дракони".


Далі "Шахтар" грає на виїзді з БАТЕ (білоруси обіграли "Атлетик"), а "Порту" прийме басків на "Драгау".

Зауважимо, львівські вболівальники та гості міста створили чарівну атмосферу на матчі другого туру Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Порту". Увесь матч вболівальники несамовито підтримували чемпіона України. Співали пісні "Червона Рута", народний хіт "Путін - х*йло".

Близько 10 разів стрибали під "кричалку" - "Хто не скаче, той москаль!" Ну і звісно, як же на "Арені Львів" без гімну України! Чотири рази фанати виконували "Ще не вмерла України". По двічі - у першому і другому таймах.


Аналіз матчу:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 1 Жовтня 2014 07:57
з першого роліка ніхрена не поняв. дибілізм якійсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus