USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні в Україні «день тиші»

25 Жовтня 2014 09:21
Сьогодні заборонено проводити будь-яку агітацію в рамках парламентської виборчої кампанії, - інформує УНІАН.

В Україні в суботу, 25 жовтня, настав "день тиші" напередодні позачергових виборів до Верховної Ради.

Сьогодні заборонено проводити будь-яку агітацію в рамках парламентської виборчої кампанії.

Усі суб'єкти виборчого процесу повинні були припинити агітаційну кампанію в п'ятницю, 24 жовтня, опівночі. Відповідні служби місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування повинні були до 24.00 п'ятниці зняти всі агітаційні матеріали.

Будь-яка агітація вважається незаконною і тягне за собою наслідки для тих кандидатів, у чиїх інтересах вона здійснюється.

Правовими підставами для заборони агітації є частина 2 статті 70 Закону "Про вибори народних депутатів України", яка каже, що передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п'ятниці перед днем голосування, а частина 5 статті 61 встановлює санкцію у вигляді попередження за порушення цієї норми.

Аналогічні норми містяться в законі України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" (ч. 2 ст. 47).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 25 Жовтня 2014 09:54
А на сайті Волинь пост висить реклама Гупала...
Степанович Показати IP 25 Жовтня 2014 11:26
Грязні грошики від партій і кандидатів в народні депутати хто мав отримати вже отримали чи ще ні ? Чи ще не всі грошики? Продаємося за грошики, а потім плачемо, що живемо в поганій країні! Життя після виборів продовжується! Отримаємо 200 грн, а в українського народу вкрадуть мільйони ! Гроші взяли, але голосуйте,як розум і серце підказує! Нам і нашим дітям в цьому бардаку потім жити!
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2014 12:19
если б выборы, что-то решали - их бы давно запретили..
Тьотя Показати IP 25 Жовтня 2014 14:41
А я вірю, що будуть ще патріоти чесні в нашій державі неньці- Україні ! Не будуть спокушатися на грошові знаки (не залежно від валюти) ! Скільки ще може бути ця гнила система! Ми беремо хабарі один в одного, даємо один одному по кругу і такі раді на той момент, коли гроші в руках. А коли торкається той бардак ососисто людини чи її сім'ї, тоді ми кричимо, плачемо, сердимося! - Як так можна керувати, працювати, бути такими не чесними...?! Ніхто з себе не хоче починати?! ПОТРІБНО ДОТРИМУВАТИСЯ ЗАКОНУ! І ЯКЩО ПОРУШУЄШ, ТОДІ І ВІДПОВІДАТИ ПОТРІБНО БУТИ ГОТОВИМ ЗА ВСЯКУ ФІГНЮ!!!! ЧИ МИ КИШЕНЬКОВІ ПАТРІОТИ ? МИ Ж ХОЧЕМО В ЄВРОПУ! ЧИ КУДИ МИ ХОЧЕМО?! А! МИ ХОЧЕМО БАГАТО ГРОШЕЙ ВСІ, БАГАТСТВА, А РОБИТИ НЕ ХОЧЕМО ! МИ ЗНАЄМО ЩО З ПОВІТРЯ ГРОШІ РОБЛЯТЬСЯ! ХОЧЕМО З НАРОЩЕНИМИ НІГТЯМИ ВСІ ПАНЯНОЧКИ ХОДИТИ, ЗАЧІСКАМИ, МОДНО ВДЯГНУТІ, А РОБОТИ ЗА НАС БУДУТЬ ВСЕ РОБИТИ! Класно! 21 століття! Більше 180 партій в УКРАЇНІ ! А в усіх партій одна програма . Пункт1 -"Попасти в ВЕРХОВНу ЗРАДу і побільше вкрасти!" Працювати потрібно- якщо хочемо жити краще! КРАСТИ , БРЕХАТИ І ЛАМАТИ ВСЕ- ВЕЛИКОГО РОЗУМУ НЕ ПОТРІБНО!!!!! "Хто зневажає рідний край- той серцем немощний каліка " Т.Г.Шевченко
Анонім до Тьотя Показати IP 26 Жовтня 2014 18:14
не верю (((((
Анонім до Тьотя Показати IP 26 Жовтня 2014 18:14
не верю (((((
Сусід Петрович Показати IP 25 Жовтня 2014 17:01
Будьмо мудрими !Та ми ще самі не хочемо порядку на Україні ! Ми всі КИШЕНЬКОВІ ПАТРІОТИ ! За гроші ( не залежить від валюти) ми можемо такої фігні наробити, що наші діти, внуки і правнуки довго ще будуть в такому бардаку жити! Ми і Європі не потрібні і Росії і США ! Крім нас ніхто порядку не наведе! Нас українців пересварили між собою, а ми цього не розуміємо! Українці любіть один одного! Сусід сусіда, родича! Будьмо співчутлиливі один до одного, культура якась має бути елементарна, повага до старших! Не все вирішують гроші! Після виборів життя буденне продовжується! І як сусід сусідові не допоможе, то чого ми хочемо від олігарха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus