USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні – найщасливіший день у році

19 Червня 2009 18:39
Британський психолог вивів формулу щасливого дня, під яку в 2009 році ідеально підходить сьогоднішній день, 19 червня. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Корреспондент, доктор Кліфф Арналл у своїх розрахунках враховував такі фактори, як спілкування, погода та близькість вихідних та відпусток. Його формула щастя виглядає так: O + (N x S) + Cpm / T + He.
У цій формулі О передбачає перебування поза стінами, N – можливість насолоджуватися природою, S – спілкування, Cpm – дитячі спогади про канікулах, Т – температуру повітря і погоду, Не-переддень вільних від роботи днів.
Сумарний ефект цих факторів забезпечує щасливий день, стверджує психолог, і в 2009 році саме сьогодні, в п’ятницю 19 липня, можна досягти максимального показника.
На думку Арналла, почуття щастя у нас викликає радість від спілкування з близькими та друзями, близькість природи, сонячне світло і наявність вільного від роботи часу.
«Найважливіше в нашому житті – стосунки з іншими людьми, те, чого не можна купити за гроші», – резюмує психолог. Нагадаємо, до таких же висновків прийшли нещодавно і американські вчені. На їхню думку, примітивний спосіб життя – кращий засіб від депресії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus