USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спрощенців не чіпатимуть?

2 Грудня 2010 08:14
Спрощена система оподаткування залишиться такою ж, як до прийняття Податкового кодексу, - йдеться в Меморандумі про узгодження спільних дій щодо внесення змін до Податкового кодексу, який підписали урядова робоча група та представники малого бізнесу.
Про це з посиланням на прес-службу Кабміну повідомила 1 грудня Українська правда.
Підписання відбулося за результатами переговорів, черговий раунд яких пройшов у середу.
Уряд на переговорах представляв міністр фінансів України Федір Ярошенко.
Уряд та підприємці погодилися утворити постійну Координаційну раду малого та середнього бізнесу при Кабміні та включити представників малого та середнього бізнесу до складу громадських рад і колегій органів виконавчої влади.
Водночас, до Податкового кодексу будуть внесені узгоджені сторонами зміни.
Сторони також домовилися, що влада не застосовуватиме штрафні санкції з пенсійних внесків, які нараховані на 1 грудня 2010 року для підприємців, що є платниками єдиного податку.
А також до 1 січня 2011 року доопрацювати законодавство з питань єдиного соціального внеску.
Крім того, Меморандумом передбачено правові гарантії учасникам акцій протесту.
Також передбачено, що керівники відомств, які зробили помилки при підготовці Податкового кодексу, будуть притягнуті до відповідальності.
Того ж дня в ефірі телеканалу ТВі координатор акції протесту проти Податкового кодексу Володимир Дорош повідомив, що підприємці не підписували з урядом Меморандум про узгодження спільних дій по внесенню змін до Податкового кодексу.
"Наскільки мені відомо, жодна уповноважена особа від координаційної ради підприємців ніякого меморандуму з урядом сьогодні не підписувала", - сказав він.

За словами координатора, після відвідин президентом Віктором Януковичем Майдану і зустрічі з прем’єром Азаровим 27 листопада переговорний процес не проходив взагалі.

"З тих пір ми більше ніяких зустрічей не проводили", - сказав Дорош
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 2 Грудня 2010 10:11
Разводилово. В кодекс не пропишут, а изменения в подзаконные акты внесут. Уже налоговая ходит по упрощенцам и требует приходные документы на товар. Все крики, что мы не обязаны их хранить, не помогают. В ответ говорят, а нам приказано получить с вас денег, и нам пофиг к чему прицепиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus