USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Суд взяв під арешт підозрюваного у трагедії ІЛ-76

25 Листопада 2014 23:04
Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і взяв під варту заступника начальника Генштабу ЗСУ, заступника керівника АТО Віктора Назарова, якого підозрюють у службовій недбалості, що призвела до трагедії з літаком Іл-76. Крім того, суд визначив заставу у розмірі 365,4 тисячі гривень. Таке рішення оголосив слідчий суддя В'ячеслав Підпалий, передає УНН.

Нагадаємо, під час засідання прокурори наголошували, що перебуваючи на волі, Віктор Назаров може впливати на свідків, спотворювати будь-які речі чи документи, що потрібні для розгляду справи, не з'являтися на допити слідчого.

"Враховуючи наявні ризики, прошу застосувати до Назарова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави", - сказав держобвинувач.

Своєю чергою, захисники підозрюваного надали свої заперечення на клопотання ГПУ на 108 аркушах.

Зокрема, адвокат Мірошник наголосив, що підозра у службовій недбалості Назарову є необгрунтованою.

"Немає чіткого зв'язку між збитим літаком і моїм підзахисним. Підозра обгрунтовується на показах свідків, які фактично суперечать один одному", - зазначив він.

"Докази, на основі яких оголосили підозру заступнику керівника АТО, не є вагомими. А справу чоловіку "шиють білими нитками", - додав інший адвокат підозрюваного Світличний.

Нагадаємо, генерал-майору Генерального штабу Збройних сил України Віктору Назарову оголосили підозру у службовій недбалості (ч.3 ст.425 КК України), що призвела до загибелі 49 військовослужбовців ЗСУ під час їхньої передислокації військово-транспортним літаком Іл-76 в Луганськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дончанин Показати IP 26 Листопада 2014 09:04
А когда возьмут под стражу виновных в гибели малазийского Боинга? Ведь их фамилии известны, так же как и борт, какой сбил самолет
яся Показати IP 26 Листопада 2014 11:43
*андончанів В ПОЛОН НЕБИРЕМ.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus