USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Маріуполі штурмували військових, бо бояться Правий сектор і бандерівців

17 Квітня 2014 18:00
Мер Маріуполя заявив, що саме чутки спровокували напад на військову частину. За словами міського голови, штурм та жертви сталися через неперевірені чутки. Причиною того, що в Маріуполі стався напад на військову частину, внаслідок якого були вбиті двоє людей, стався через чутки про "Правий сектор", йдеться у спецвипуску ТСН.

За словами мера Маріуполя, люди пішли на штурм, бо були впевнені, що у військовій частині переховуються загони бійців "Правого сектору". "Привід до нападу був такий, що в місті, начебто, з'явився "Правий сектор", приїхали "бандерівці" і треба захищати місто. Хочу поінформувати, що "Правого сектору" в місті немає, правоохоронці запевнили, що підрозділів "Правого сектору" не виявлено", - заявив керівник Маріуполя Юрій Хотлубей.

На під'їздах до Маріуполя облаштували блокпости, щоб контролювати потік приїжджих. Зараз ситуація на вулицях міста достатньо спокійна, але через соцмережі поширюються нові чутки – про ймовірний нічний штурм захопленої міської ради правоохоронцями. Але у міськраді наразі обстановка спокійна, жодних приводів підозрювати штурм будівлі немає. Нагадаємо, глава МВС Арсен Аваков раніше повідомляв про трьох загиблих внаслідок штурму у Маріуполі, але Донецька ОДА згодом повідомила уточнену інформацію про двох загиблих.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хм Показати IP 17 Квітня 2014 18:10
курити всяку вкуснятіну треба меньше
Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 19:23
одні колорадоси кричали під час штурму, що штурмує частину саме правий сектор, інші, що правий сектор в частині - курили і пили разом, а галюни беруть кожного окремо. Щось зачасто крайнім роблять правий сектор як на заході так і на сході - треба точно за них голосувати.
Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 21:01
надо показать им переховуються правий сектор ,пока ввшников не поубивали
НЕЛУЧАНИН Показати IP 17 Квітня 2014 23:24
це у військовій частині мав бути правий сектор ? закусювати треба або пити менше. а головне - менше брехати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus