USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку Симоненко розповів, що комуністи богообрані. ФОТО

22 Листопада 2009 13:47
Близько двох годин головний комуніст країни Петро Симоненко спілкувався зі своїми луцькими прихильниками. Зала Палацу культури міста Луцька була наповнена сивочолими пенсіонерами та молодими агітаторами з червоними стягами КПУ, партії «Справедливість», «СДПУ(о)» та «Союзу лівих сил».
Так, головним постулатом кандидата в Президенти від «лівих» стало повернення народовладдя і відсторонення діючого «помаранчево-біло-блакитного-з-сердечком олігархічного режиму».

Розповідав Симоненко і про налагодження потужного виробництва та викорінення «банківської мафії». Кандидат у президенти обурювався дешевою ціною, в яку оцінили Луцький аеропорт, запитував «куди поділися колишні потужності приборового заводу, пластмасового, електроапаратного та картонно-руберойдового», і пропонував більшість стратегічно важливих підприємств повернути у державну власність.

Головних комуніст країни закликав не вживати лучан препарат «Таміфлю», так як це «чергова розробка Заходу для третіх країн».

Підтримували і уважно слухали Симоненка прибічники  блоку - голова партії «Справедливість» Станіслав Ніколаєнко, перший секретар обкому КПУ Станіслав Пхиденко, очільник політичної партії «Союз лівих сил» Василь Волга  та голова Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Юрій Загородній.
На завершення головний комуніст України сказав про богообраність своєї ідеології. «Не дарма Бог вклав серце саме у ліву сторону!» - сказав Петро Симоненко, натякаючи на зв’язок цього факту з «Блоком лівих сил».

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
seal Показати IP 22 Листопада 2009 14:39
Супер!!!! Коли комуністи говорять про те, що вони Богом обрані, це, принаймні, спершу викликає сміх, потім подив і, врешті, злий сарказм. Як взагалі мржуть говорити про богообраність люди, які майже століття насаджували нам ідею атеїзму і на кожному кроці доказували, що Бога немає? Чи вони всі різко стали віруючим? Скільки десятиліть підріяд саме завдяки комуністичній ідеології руйнували храми, забороняли вільне віросповідання, проводили гоніння віруючих? А зараз насмілюються казати, що вони богообрані? По-моєму, це вершина цинізму і неповаги до свого народу, який в своїй більшості є віруючим. Ганьба!!!
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 15:07
До seala: всі вони не послідовні у своїх думках і вчинках, грають на людських слабкостях. Комуністи особливо, ви праві
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 15:08
а що, може скоро Симоненко скаже: "Я є Бог, я є цар". Хоч би себе на людях на посміховище не виставляв!
seal Показати IP 22 Листопада 2009 15:22
До Юка. "Ave new Caesar Simonenko" - це як мінімум.
seal Показати IP 22 Листопада 2009 16:39
А ближче до дня голосування зарахує себе до лику святих великомучеників.
Я Показати IP 22 Листопада 2009 16:56
"була наповнена сивочолими пенсіонерами та молодими агітаторами..." Чи не час вже їм звільнити дорогу для тих, хто думає не столітніми мізками, а бачить життя по-новому. "«Не дарма Бог вклав серце саме у ліву сторону!»" Тим більше, сам сказав про ТУ, в кого є серце!
MassimoUA Показати IP 22 Листопада 2009 17:00
Маю надію не побачити Симоненка у Верховній Раді після виборів.
Роман Показати IP 22 Листопада 2009 19:18
вижівші із ума. комуністичну партію забаронити законом! комуняк в тюрми або в дурку! знищити всю камуняцку символіку і в тюрму за її виготовлення!
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 21:47
Бідолашна маленька дівчинка (на фото) - їй так цікаво бути причетною до такої грандіозної події та сидіти на руках дідуся, що аж засинає. Краще б в парку в таку погоду погуляли разом - і цікаво, і корисно для здоров'я
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 21:49
До Я: коментар "в яблучко", 5 балів! (за старою системою :))
seal Показати IP 22 Листопада 2009 22:11
Головний комуніст країни закликав не вживати лучан препарат «Таміфлю», так як це «чергова розробка Заходу для третіх країн». А ця заява попахує злочином проти власного народу. Хоча комуністам це не вперше. Цікаво, а якби, дай Бог їм здоров'я, захворіли близькі Петра Миколайовича чи він сам - в яких БУРЖУАЗНИХ ЗАХІДНИХ КАПІТАЛІСТИЧНИХ клініках проводилось би лікування? Чи може він приїхав би лікуватись у Луцьку міську лікарню?(нічого не маю проти наших міських лікарів, у своїй більшості вони висококласні спеціалісти). І цікаво чи принципово він лікується вітчизняними медичними препаратами?
OrestN Показати IP 22 Листопада 2009 22:37
головний комуніст України прагне відновлення народовладдя для нашої країни. Це те "народовладдя" яке запровадили большевікі коли окупували Україну? Це тоді коли большевістські нелюди морили українців голодом, депортували міліони українців у тюрми і гулаги на білі медведі. Такого "народовладдя" яке пропонує своїми облудними устами комуніст? Провести Нюрнберг-2 над комунізмом!!!
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 00:02
сподобалась 3 фото, вдалий кадр, який показує відношення молодого покоління до КПУ))) ( сон то здоров`я)
Свой Показати IP 23 Листопада 2009 09:34
смешнее всего то, что это г..но - еще не самое безнадежное в украинской политике
Дядечко Показати IP 23 Листопада 2009 11:35
Може і богом обрані. Тільки що то за бог..?
аз Показати IP 23 Листопада 2009 13:16
Комуністи стверджують, що богообраними є ті, хто не вірить в Бога. Це лише одна із комуністичних перлів, якими вони засмічують людські голови
укук Показати IP 23 Листопада 2009 13:36
Богообрані комуністи, но не сучасними українцями. комуністи це давно пройдений етап, комусти давно не актуальні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus