USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна відмовилася від пропозиції Ротшильдів

21 Квітня 2015 14:00
Уряд України не погодився на низку умов 5 основних власників держоблігацій на 10 мільярдів доларів, об'єднаних в кредитний комітет на чолі з американським інвестфондом Franklin Templton.

Про це йдеться в презентаційних матеріалах, підготовлених Міністерством фінансів України. Разом з тим в Мінфіні зазначають, що переговорний процес йде, він триватиме в квітні і травні, - пише Maanimo.com.

Нагадаємо, американський інвестфонд Franklin Templton скупив значну частину держборгу України у вигляді облігацій зовнішньої держпозики в інтересах сімейства американських мільярдерів Ротшильдів.

Раніше міністр фінансів України Наталія Яресько заявила, що утримувачі українських облігацій зовнішньої держпозики можуть зіткнутися з ризиком ще більших втрат, якщо найближчим часом не почнуть серйозних переговорів про реструктуризацію боргу країни.

На її думку, вони не до кінця оцінюють серйозність проблем, з якими зіткнулася українська економіка. У разі погіршення ситуації може вирости політичний тиск на користь відмови країни від обслуговування зовнішніх боргів, попередила Яресько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
люстратор Показати IP 21 Квітня 2015 14:56
Самий голОвний роТшільд,що обкрадає Україну хто? А ВІЗ І НИНІ ТАМ, УКРАЇНА І НАРОД В ДУПІ І БЕЗ НАВОЗУ, ЗАКІНЧИВСЯ.
....11 Показати IP 21 Квітня 2015 15:43
в Каїрі засудили президента на 20 років бо загинуло 6 маніфестантів......а у нас при Порошенку вже десятки тисяч загинули в ато.....а він все декларує мільйонні статки....і в дупі бачив народ..........
67 Показати IP 21 Квітня 2015 16:14
....11 Підтримую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus