USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Україна – в ТОП-5 за кількістю емігрантів

11 Листопада 2010 10:33
Україна посідає п'яте місце в світі за числу емігрантів. Випереджають нас тільки Мексика, Індія, Росія і Китай.

Про це йдеться в новій доповіді Світового банку «Міграція і грошові перекази», - пише «Фокус».

За даними на 2010 рік, з Україною виїхали 6,6 млн. людей

За оцінками Світового банку, в 2010 році в список найбільш масових коридорів міграції увійдуть напряму «Росія-Україна» і «Україна-Росія».

За масовістю міграції вони займають друге і третє місце у світі: за останніми даними ними скористалися 3,7 млн. і 3,6 млн. чоловік відповідно.

За популярністю російсько-український напрям поступається тільки маршрутом «Мексика - Сполучені Штати» (11,6 млн. чоловік).

Кількість іммігрантів в Україні оцінюється в 5,3 млн. чоловік. За цим показником наша країна на 11-му місці у світі (трійку лідерів склали США, Росія і Німеччина).

Що стосується грошових переказів від мігрантів, то наша країна входить у число найбільших країн-одержувачів. Україна в списку - на 21-му місці.

Згідно з оцінками Світового банку, мігранти перевели в країну 5,3 млрд. доларів. Для порівняння, Росія - на 19-му місці. Сюди надійшли 5,6 млрд. доларів.

Лідером рейтингу є Індія. Колишні співвітчизники перерахували на батьківщину 55 млрд. доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus