USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В США з’явився новий законопроект на підтримку України

1 Травня 2016 09:00
Новий проект закону передбачає заборону, відсіч і припинення російської агресії в Україні

Про це йдеться у повідомленні на Фейсбуці політичного оглядача Олега Паламаря.

«Пам'ятаєте Акт на підтримку свободи України, прийнятий Конгресом в грудні 2014-го? Так ось, наш український проект виходить на новий рівень і в Конгресі США з'явився новий законопроект на підтримку України. Метою законопроекту є «заборона, відсіч і припинення російської агресії в Україні», а також створення ініціатив для підтримки кримських татар.

Проект закону затверджує на законодавчому рівні збереження санкцій проти РФ до повного виконання нею мінських домовленостей, а також поки триватиме російська окупація Криму. Крім того, документ забороняє визнання Штатами російської анексії Криму. Законопроект також передбачає створення Міжнародного консорціуму з участю США, інших держав, багатосторонніх структур, інвесторів і страхових компаній для спільного забезпечення можливих інвестиційних ризиків. Цей пункт спрямований на сприяння вливання приватних інвестицій в Україну.

Чекаємо якнайшвидшого прийняття», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Паламар відзначає наступні позитивні зміни

- Україна візьме участь в найбільших після війни польсько-американських навчаннях Anakonda-16 перед Самітом НАТО.

- Країни НАТО готуються розмістити близько 4 тисяч військових в країнах Балтії. США можуть направити до країн Балтії два батальйони, ще по одному батальйону можуть надати збройні сили Німеччини і Великобританії.

- Норвегія прийняла рішення про зведення паркану на кордоні з Росією.

- Прокуратура Німеччини розпочала розслідування стосовно кількох олігархів з оточення Путіна за підозрою у відмиванні грошей.

- Газпром рятує свою частку ринку в Європі від норвезького, американського, катарського газу зниженням цін. Середні контрактні ціни на кордоні з Німеччиною склали в березні становлять 147,2 долара за тисячу кубометрів. Це на 56% менше, ніж роком раніше.

- Виробництво на танковому заводі Малишева збільшилася в 7,5 разів у порівнянні з минулим роком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Травня 2016 08:08
Хай Америка зробить з України ще один свій штат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus