USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Версії вбивства ватажка «ЛНР» Мозгового

24 Травня 2015 22:00
Сьогодні уже існує декілька версій вбивства одного з лідерів бойовиків на сході Ураїни Олексія Мозгового. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Нагадаємо, вчора у зоні АТО в Луганську вбили ватажка бойовиків Мозгового.

В Адміністрації президента України представили свою версію вбивства одного з очільників «ЛНР».

«На окупованих територіях Луганщини триває міжусобна боротьба між бандитами. Вчора невстановлена диверсійна група влаштувала засідку на Олексія Мозгового, ватажка бандформування «Привид», яке входило до складу так званої «ЛНР», - розповів речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

«Варто зазначити, що у ватажка бандформування «Привид» уже давно був конфлікт з керівництвом так званої «ЛНР», - додав Мотузяник.

Натомість, вчора радник Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що Мозгового ліквідував спецназ ГРУ, оскільки той не корився наказам з Москви.

Пізніше провину за вбивство Мозгового взяв на себе український диверсійний загін «Тіні». «Мозгового підірвали дистанційно двома МОН 50 о 18.48 біля населеного пункту Михайлівка на повороті траса Перевальськ – Луганськ», - написав лідер загону Олександр Гладкий у мережі Фейсбук.

Також він повідомив деталі вбивства ватажка ополченців самопроголошеної «ЛНР».

«Під час вибуху відразу загинуло 3 людини, а трьох з 2х (7,62) АК добили», - написав Гладкий та наголосив, що основний удар від вибуху пішов туди, де сидів лідер бойовиків «ЛНР».

«Монки спрацювали одночасно, на ліву сторону, де сидів Мозговий, ззаду основний удар пішов ... його відразу вибухом, але ще хрюкав, дали дві черги - перестав хрюкати ...», - йдеться у дописі очільника загону «Тіні».

Окрім того, Гладкий звернувся до бойовиків, які обіцяли винагороду за інформацію про смерть Мозгового.

«Оголошена нагорода 300 тисяч умовних одиниць за голови. Дрібно цінують. І 100 умовних одиниць за інформацію. Цю суму треба перерахувати у фонд оборони України. Сказали - платіть, адже Донбас порожняк не жене», - підкреслив він.

Також Гладкий поширив фотографію авто Мозгового.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus