USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович змусив міністра вчити українську мову

1 Липня 2010 12:40
Президент Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову за два місяці перейти на українську мову.

Про це він сказав під час наради з керівниками правоохоронних та інших державних органів у четвер - пише Українська правда.

"Даю вам два місяці, щоб перейти на українську мову", - зазначив Янукович, звертаючись до Могильова.

Крім того, Янукович зазначив, що у вересні буде проведена ще одна нарада з питань боротьби зі злочинністю та наркотиками, і якщо керівники правоохоронних органів не нададуть конкретних пропозицій по цим питанням, будуть зроблені "жорсткі" висновки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Глядач Показати IP 1 Липня 2010 13:55
Ще Табачника напрягти - і Янику респект.
Ястребок Показати IP 1 Липня 2010 17:45
Формально Янукович правий. А фактично - хіба то велика біда, якщо міністр розмовляє мовою мінімум половини населення країни? Для нацюків - звичайно, а для країни...
Розбешака Показати IP 2 Липня 2010 18:30
Ястребок, для чайників пояснюю: нема різниці яка кількість населення розмовляє іншими мовами, головним є те, що державною мовою мають володіти і публічно використовувати усі громадяни держави, а кожний приватно може послугуватися любою мовою - це засаднича річ. І Янукович в цьому моменті правильно розуміє ситуацію і правильно поступає. Чим довше він буде при владі - тим послідовним державником і ...націоналістом він буде ставати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus