USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заступник голови Держмитниці пішов у декрет, щоб його не звільнили

5 Жовтня 2010 17:18
Заступник голови Державної митної служби Василь Салигін, щоб уникнути звільнення, написав заяву на надання трирічної відпустки з догляду за дитиною.
Салигін відмовився підписувати документи про своє звільнення з посади у зв'язку зі скороченням. Про це повідомляє «Дело» з посиланням на джерело в Кабміні.
«Мало того, що він відмовився підписувати документ, він ще й написав заяву на надання трирічної відпустки з догляду за дитиною», – розповіли у Кабміні. Таким чином, за даними джерела, Салигін фактично пішов у декрет.
Для виконання доручення президента Віктора Януковича про скорочення чиновницького складу керівник Держмитниці Ігор Калєтнік подав главі держави подання на звільнення двох своїх заступників – Петра Онопенка і Василя Салигіна.
Василю Салигіну 53 роки. У нього шестеро дітей, наймолодшому з яких – один рік. Двічі він був народним депутатом України, з 2006 по 2008 рік очолював Харківську облраду. Є членом Партії регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus