USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

20-річному десантнику з Волині зробили успішну операцію у Києві

4 Серпня 2015 09:05
20-річного десантника з Волині прооперували у Києві. Операція пройшла успішно. Про це пише Наталія Соколова в мережі.

"Забрала після вдалої операціі з клініки VALIKHNOVSKI, що в Києві, пораненого десантника 80-ї бригади Богдана Солов'янчука. Нам дуже пощастило, що за нашого Героя взявся сам Ростислав Валіхновський - мій земляк-волинянин, відомий пластичний хірург, Заслужений лікар України, віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних хірургів", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтера, лікар та його команда провела комплексне реконструктивне втручання на обличчі - ринопластика та резекційна пластика, провели 7 днів відновлювальної терапії та реабілітації.

"За цю операцію Богдана з паном Ростиславом домовилися ще у вересні 2014 року (після важкого мінно-взривного поранення), та ідеально технічно це стало можливим лише зараз. Двічі до цього нас вже приймали в клініці. Низка аналізів та консультацій... Сьогодні ми звітуємо про результати. Богдан - гарний та щасливий!

20-річний десантник став улюбленцем клініки, нас проводжали додому зі слізьми на очах та подарунками. Вразила щира турбота персоналу - від 3-разового харчування до ліків і рекомендацій додому. Це єдиний випадок у практиці, де я не залучала волонтерів взагалі! Волонтерила вся команда клініки Ростислава Любомировича", - додає волонтер.

Каже, операцію зробили безплатно! А європейські клініки просили за неї щонайменше 7 000 євро! "Це не перша допомога пана Валіхновського пораненим в АТО воїнам - з літа минулого року неодноразово возила до нього хлопців на консультації, він сам приїзджав до Київського шпиталю. Є в нас і спільні волонтерські проекти, та про це згодом".

P.S. Ми їхали з Богданом на машині до дому 4 години і співали пісні, будували плани на майбутнє (він хоче в нову поліцію)... Хлопець був щасливий! І він більше не буде ховати обличчя! Він - КРАСЕНЬ!!

СЛАВА УКРАІНІ! СЛАВА УКРАЇНЦЯМ!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus