USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Афганській» роті відправили допомогу з Волині

24 Листопада 2014 18:43
З Волині в зону АТО третій штурмовій «афганській» роті відправили гуманітарну допомогу. Нашим захисникам передали 4 пічки-буржуйки, дві автомашини (одна з машин була заповнена дровами), три позашляховики, один причеп; 4 пари автоскатів, термобілизну, медикаменти, предмети гігієни, продукти харчування, на понад 15 000 гривень, одягу на понад 35 000. Колона була сформована та повністю забезпечена коштом волинських благодійників.

Загальна сума допомоги складає понад 300 000 гривень.

Прості люди Волині не шкодують українським воякам, натомість не так поводяться прокурори та судді. Попри обіцянку перерахувати на потреби українських захисників, яку в присутності громадськості дав прокурор Волинської області Вадим Максимов, обіцяного так і не дочекались. Звертались громадські активісти, волонтери й до суддів, прокурорів Камінь-Каширського району. Ті пообіцяли і забули.

До відома, суддя першої інстанції (міський, районний судді) через кілька років роботи отримує 12-14 тисячі гривень на місяць. Судді зі значним стажем – 25-35 тисяч.

Зауважимо, до доброї справи долучились: Товариство «Ратнівський аграрій», директор Чернецький Валентин Антонович; приватний підприємець Дейна Володимир Юрійович – Ківерцівський район; ТзОВ Камінь-Кширський спецлісгозп; ДП «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство Камінь-Каширського району; Замелюк Василь Андрійович; мешканці Камінь-Каширського району, а саме сіл: Підцир'я, Брониця, Грудки, Ворокомле, Воєгоще. Значний внесок зробили: фермер Сільчук Володимир, родина Романовичів.

Справу організували: громадський діяч Ігор Кінах, громадська діячка Юлія Дмитрук, УНСО «Волинь», ВООУ спілка ветеранів Афганістану, голова Камінь-Каширської районної адміністрації Сергій Дмитрук.

На цьому справа не закінчилась. Продовжується збір коштів на чергову гуманітарну допомогу нашим воякам. Йдеться не тільки про зазначену роту. Допомоги потребують не лише ті, хто знаходиться на передовій, а й поранені, малозабезпечені родини вояків, які не мають коштів на утримання поранених.

Роботу веде Благодійний Фонд «ЕФЕКТИВНЕ СУСПІЛЬСТВО»

Інформація про Фонд на сайті: http://effective-society.com

Реквізити Фонду:

- в національній валюті (Грн.) рах.: 26003011479765,

- в ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023;

- в Євро (Є) Асс (IBAN) 26005455164; Foundation «Efectivne Suspijstvo»; Raiffeisen Bank Avai JSC, Kiev, Ukraine Volyn Reqional Derectorate; SWIFT: AVAL UA UKLUT

Слава України не в гаслі, а в її героях та в її добропорядних громадянах, на яких тримається наша держава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus