USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Броньований WV Т4 прибув з Волині в зону АТО

18 Жовтня 2014 11:11
Автомобіль WV Т4, закуплений Ківерцівською Самообороною, прибув к зону АТО. Після бронювання та встановлення крупнокаліберної зброї готовий до виконання бойових завдань, - повідомляє в соцмережі Самооборона Ківерці.

Автомобіль не поїхав порожнім – небайдужа волиняни закупили ще й для наших солдатів теплий одяг, взуття, боезент, бензогенератори, продукти та інші необхідні речі.

Згідно з повідомленням, автомобіль, який спеціально пригнали з Німеччини, вартує 23500 гривень (з фарбуванням та технічним обслуговуванням). Кошти добровільно надали: Спілка нотаріусів Волинської області - 20000 гривень, підприємці Барабаш Микола - 10000 гривень, Мелех Михайло - 1000 гривень та Гетманчук Леонід - 2000 гривень.

Щоб авто не відправляти на схід порожнім, було за кошти, виділені Ківерцівькою районною радою, закупили бензогенератори - 8200 гривень та чоботи на 8300 гривень(40 пар). На кошти, які залишились - теплі светри (700 гривень), брезент (300 гривень), ліхтарики (600 гривень), два ящики свічок, стартові пакети мобільного звʼязку- (150 гривень), комплектуючі до генератора ( 150 гривень), устілки у взуття (200 гривень), рукавички будівельні та свічки на суму 500 гривень ( підприємець Лебідь Вячеслав) та інше.

Підприємець Гордійчук Віктор передав берці зимові - 20 пар; Мосійчук Роман - тушонку - 50 банок. Також передали бушлати, теплі речі, рукавиці. Підприємці з Ківерцівського базару купили 200 пар теплих шкарпеток. Родичі бійців передали також адресні пакунки з необхідними речами. Володимир Ковальчук, який зараз проживає в Італії, передав медикаменти. Вчитель 4 ї школи Коровицька Л.П. передала на Самооборону 1000 гривень. Залишок коштів піде на закупівлю "швидкої допомоги".

Бійці дякують всім небайдужим. Слава Україні!

Нагадаємо, нещодавно для потреб добровольчого батальйону «Січ» придбали втомобіль з патріотичною назвою «Бандерівець», який теж найближчим часом авто вирушить в дорогу на Схід.

На фото: автомобіль WV Т4, закуплений Ківерцівською Самообороною для бійців АТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus