USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Держпідприємства так званої ДНР вже націоналізували?

26 Грудня 2014 09:59
Лідер бойовиків так званої "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що вже націоналізовано українські держпідприємства на території Донецької області, підконтрольній бойовикам.

Про це він сказав "Донецкому агентству новостей", повідомляють РИА Новости.

"Олександр Захарченко заявив, що підприємства, які раніше були в державній власності України, "де-факто вже націоналізовано", - повідомляє агентство.

Зі слів Захарченка, там, де держвласність України була частковою, "республіка" виступатиме в якості партнера по бізнесу.

"Що стосується націоналізації приватних активів, то до такого питання потрібно ставитися "украй обачно, уважно вивчаючи кожен окремий випадок", - сказав Захарченко.

РИА Новости зазначає, що на початку грудня "голова адміністрації ДНР" Максим Лещенко заявив, що "влада ДНР" не проводять націоналізацію підприємств, але на кинутих власниками об'єктах запроваджує "зовнішнє управління".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus