USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Дніпропетровськ зустрів «кіборгів» на колінах

29 Жовтня 2014 08:15
У Дніпропетровськ повернулися захисники донецького аеропорту. Зустрічати героїв на площу зібралися сотні мешканців міста. Люди вигукували: "Герої!", "Дякуємо!", "Слава Україні! та стали перед бійцями на коліна. Про це інформує ТСН.

Одинадцятеро зенітників 93-ої окремої механізованої бригади приїхали по ротації на десятиденний перепочинок.

Уся центральна площа міста була заповнена людьми. Прийшли цілими сім'ями, з квітами, цукерками та м'якими іграшками. Дехто приніс власноруч виготовлені обереги. Люди вітали солдатів вигуками "Герої!", "Дякуємо!", "Слава Україні!". Потім містяни стали на коліна перед бійцями.

Хлопці з фронту буквально потонули в обіймах та привітаннях. Вони разом з дніпропетровцями заспівали гімн, а потім поїхали до своїх родин, які не бачили майже п'ять місяців.

"Я так вдячна їм! Знаєте, якби не вони, ота навала… Між нами тільки вони. За це їм величезна подяка!", - пояснила свою присутність одна з мешканок Дніпропетровська.

Несподіване свято на центральній площі розчулило дніпропетровських "кіборгів".

"Не очікував. Дуже приємно. Аж плакати хочеться", - зізнавалися воїни.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus