USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

До волинського «Азову» просяться волиняни, які «косять» від армії

30 Січня 2015 18:23
Часто волиняни просяться у добровольці до полку «Азов», аби «відкосити» від служби в армії.

Про це стало відомо під час прес-конференції про ключові моменти та мету створення осередку товариства сприяння збройним силам та військово-морському флоту України «Патріот України» у Луцьку, сьогодні, 30 січня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що нині у Луцьку створили офіційне представництво Полку «Азов».

Зі слів речника нинішнього Полку «Азов» та заступника командира Полку по кадрових питаннях Андрія Дяченка за історію існування військового формування траплялися випадки, коли воювати просяться ті, кого призвали на службу до Збройних Сил України. Як пояснив військовий, таких у «Азові» категорично «відшивають»:

«Не потрібно до нас приходити людям, які хочуть «відкосити від армії, адже до нас ідуть ті, які хочуть самовіддано служити країні. Якщо ж людина прийшла за красивими нашивками і гарними аватарками в соцмережах, аби хизуватися перед дівчатками, їй одразу пропонують покинути лави полку. Таких видно під час місячного навчання, яке проходить кожен перед поїздкою на передову. Тому якщо ви їдете на війну з корисливих мотивів чи задля моди, не витрачайте свій час даремно. Таких ми не чекаємо», - твердо наголосив Андрій Дяченко.
До слова, він зауважив, що гарні фізичні дані – не завжди показник хорошого воїна.

«Буває, що людина приходить на мобілізацію, й при цьому важить 60 кілограмів. Усі дивляться на нього з іронією, й єхидно думають, чи може цей хлопака підняти кулемет. Однак, часто такі бійці першими йдуть в атаку. Навпроти, є хлопці накачані, які сидять на протеїнах, з гарними татуюваннями, але вони на передовій чомусь впадають в паніку. Висновок напрошується сам: головне – це сила духу», - резюмував «азовець».

Окрім цього, він зазначив, що у «Азові» чесно виконують обов’язок перед країною хлопці, яких, свого часу, за станом здоров’я не взяли у ЗСУ. Зокрема, у складі мілітаристського формування є хлопець, який хворів астмою, утім, уже майже півроку він відстоює суверенітет країни на передовій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus