USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Достроковий випуск офіцерів у Львові: серед них - 8 волинян

2 Березня 2015 11:29
Серед 207 офіцерів і молодших командирів Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, достроковий випуск яких відбувся 28 лютого у Львові, - восьмеро волинян.

Про це повідомили у Благодійному фонді «Волинь-2014», який одягнув волинських випускників.

Серед волинян-випускників є двоє сиріт. Усім волинським випускникам академії офіцерів благодійники видали комплекти військового теплого одягу та взуття.



На фото: батьки офіцерів отримали комплекти військового одягу та взуття

Випуск офіцерів і сержантів Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся у суботу, 28 лютого, у Львові, за участю Міністра оборони України Степана Полторака, - повідомляє УНН.

Міністр оборони України Степан Полторак наголосив на тому, що достроковий випуск офіцерів відбувається вперше в історії України. Він зазначив, що для теперішніх випускників буде дуже складне офіцерське становлення, адже воно відбуватиметься в умовах реальних бойових дій.

Керівник академії Павло Ткачук запевнив, що попри достроковий випуск вихованці навчального закладу отримали усі необхідні знання та навики. З його слів, молоді офіцери абсолютно готові та здатні виконувати бойові завдання



Серед нинішніх випускників академії є представники практично усіх військово-облікових спеціальностей: командири механізованих і танкових підрозділів, офіцери-артилеристи й ракетники, військові інженери, фахівці по роботі з особовим складом та військові диригенти. Крім того, у війська підуть і декілька десятків молодших спеціалістів різних військових спеціальностей. Через події на сході України цього року випуск відбувся на декілька місяців раніше, ніж традиційно.

Степан Полторак розповів, що дотермінові випуски офіцерів цьогоріч відбуваються в усій Україні. З його слів, після випуску сотні лейтенантів підуть у навчальні центри до мобілізованих військових, які проходять військові навчання. “Разом із мобілізованими лейтенанти пройдуть бойове злагодження, вишкіл, отримають техніку, озброєння і після цього будуть виконувати завдання за призначенням.

Звичайно, не всі вони поїдуть у зону проведення анти терористичної операції. Але ті, хто по розподілу потрапив у частини, які виконують завдання на сході України, поїдуть зі своїми підрозділами”, — розповів міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus