USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гіркополонківська громада передала теплі речі бійцям

28 Листопада 2014 17:27
Теплі речі, продукти, а також дитячі листи від громади села Гірка Полонка передадуть бійцям АТО на Схід. Про це повідомили у прес-службі «Автомайдану України»

Настоятель Свято Михайлівської церкви УПЦ КП у Гіркій Полонці отець Володимир розповів, що сільська громада не вперше долучається і допомагає армії.

«Вже не вперше ми активно допомагаємо, і передаємо допомогу хлопцям у «так зване АТО». Чому так називаю? Бо для мене це війна, а не Антитерористична операція. Парафіяни відгукуються, приносять теплі куртки, спальники. Навіть два натівських хтось приніс. Я закликав людей приносити олію, крупи, продукти, що не псуються, - розповів отець і додав:

- Хто не може воювати сам, повинен допомагати своїй армії, щоб потім не годувати чужу. Я дякую хлопцям з «Автомайдану», які взяли на себе таку колосальну відповідальність – нішу посередництва і працюють.

Діти місцевої школи теж зібрали теплі речі, а також листи і малюнки для бійців.

«Почувши по телевізору про акцію з «Теплом у серці», ми вирішили організувати її тут теж. Все, що діти мали, приносили протягом всього тижня. Вже не раз ми писали листи, малювали малюнки. Я думаю, що саме така підтримка - дуже важлива.. І дуже хвилююся, щоб ті листи і дитячі малюнки знайшли своїх адресатів, - розповіла місцева вчителька Ірина Семенюк.

Активіст «Автомайдану України» Сергій Деркач висловив подяку від імені організації всім, хто долучається і допомагає бійцям на Сході.

« Дякуємо всім, хто неодноразово допомагає нашим героям. Я впевнений, що в єдності ми зможемо перемогти ворога. Слава Україні!», - резюмував чоловік.

ЧИТАТИ ЩЕ: З ГОРОХОВА БІЙЦЯМ НА СХІД ВІДПРАВИЛИ ВЗУТТЯ І ПРОДУКТИ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus