USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ім'ям загиблого в АТО майора назвали вулицю у Володимирі-Волинському

12 Лютого 2016 12:30
Частину вулиці Поліської Січі у Володимирі-Волинському, перейменували на вулицю загиблого учасника АТО, майора Віктора Хмелецького.

Про це йдеться у рішенні, ухваленому під час сесіїї Володимир-Волинської міської раді 10 лютого.

Так, вирішено перейменувати частину вулиці Поліської Січі на вулицю Віктора Хмелецького та змінити вуличні номери житловим будинкам.



Нагадаємо, Віктор Хмелецький народився у Володимирі-Волинському. Навчався у Володимир-Волинській ЗОШ №3, після закінчення якої вступив у військове училище. Після закінчення навчання служив у рідному місті у 51-й механізованій бригаді начальником відділення зв'язку штабу.

Загинув Віктор Хмелецький під час мінометного обстрілу 28 липня 2014 року під час штурму Савур-могили біля села Саурівка Шахтарського району Донецької області.

Як повіомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, військового 51 бригадиВіктора Івановича Хмелецького посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus