USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли демобілізують тих, хто воює на сході з березня минулого року

20 Січня 2015 15:44
Осіб, які були мобілізовані в рамках першої хвилі, демобілізують під час здійснення 4-ї хвилі мобілізації.

Про це стало відомо під час брифінгу за участю виконуючого обов’язків військового комісара Романа Кулика а також представників правоохоронних органів та військової прокуратури з питань 4 хвилі мобілізації.

Як зазначив Роман Кулик, в рамках першої хвилі мобілізації прикликали на службу більше трьох тисяч волинян. В основному це були військовослужбовці 51 ОМБ. Зі слів посадовця, осіб з першої хвилі, які несуть службу ще з березня 2014 року, демобілізують під час здійснення 4 хвилі мобілізації.

Точну кількість демобілізованих виконуючий обов’язків військового комісара пообіцяв уточнити згодом, оскільки наразі він не володіє такими даними.

Як учора повідомив очільник краю Володимир Гунчик, під час зустрічі з головами облдержадміністрації та керівництвом Уряду 14 січня президент акцентував увагу на питання з роботи з демобілізованими під час першої хвилі мобілізації.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЧЕКАЮТЬ ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ ВОЯКІВ

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, указ про демобілізацію очільник держави має намір підписати найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus