USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Легендарний командир «кіборгів» - родом з Волині

23 Травня 2015 16:33
Легендарний командир "кіборгів", якого вчора, 22 травня, звільнили з полону бойовиків, - родом з Волині. Про це інформує Вісник і К.

Командира батальйону 95 бригади Олега Кузьміних захопили в один з останніх днів героїчної оборони аеропорту Донецька. Як виявилося, Кузьміних родом з Волині. Про це написав у «Фейсбук» Сергій Семенюк з волонтерської організації «Об’єднання Активіст»: «Найкраща новина місяця! Він на волі... Мало хто знає, що командир кіборгів ДАП Олег Кузьміних родом з Володимира-Волинського. Просто проходив службу у Новограді-Волинському, там останні роки і проживав».

Окрім того, сьогодні, 23 травня, Порошенко вручив Олегу Кузьміних орден. Про це інформує ТСН.

Військовий чотири місяці перебував у полоні бойовиків на Донбасі. Сьогодні президент України Петро Порошенко нагородив командира "кіборгів" з Донецького аеропорту Олега Кузьміних орденом "За мужність".

Військового вчора звільнили після 4-місячного полону в бойовиків. "Ми своїх не кидаємо! Ми і далі боротимемося за життя кожного українського Героя і повертатимемо своїх додому. Дякую нашому "кіборгу" Олегу Кузьміних за високий бойовий дух і відвагу. З великою приємністю потиснув Олегові руку і вручив йому орден "За мужність". Такими воїнами мають гордитися не лише їхні діти, але і всі українці!", - ідеться на сторінці Порошенка у Facebook.

На церемонію нагородження Кузьміних прийшов разом зі своєю родиною.



Нагадаємо, Олег Кузьміних – саме той "кіборг", відео з яким облетіло інтернет.. Бойовики вивели його на вулицю Донецька і дали людям бити його і викрикували на його адресу образи.



У день народження Олега Кузьміних небайдужі українці привітали білбордами з написами «Тримайся, кіборг!».

Терорист Гном, який знущався над українським "кіборгом" Кузьміних, згодом сам потрапив у полон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus