USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинських лісах шукатимуть підозрілих осіб

27 Січня 2015 15:10
У зв’язку з напруженою ситуацією в країні до патрулювання місцевості долучаться і лісівники. Під час своєї роботи - обходів по лісах - працівники лісової охорони повинні уважніше спостерігати за підозрілими обставинами.

Про це заявив начальник обласного управління лісомисливського господарства Василь Мазурик під час підсумкової наради щодо господарсько-фінансової діяльності за 2014 рік.

Він зауважив, що відголос конфлікту на Донбасі може дістатися й Волині. Нагадаємо, на окупованих та прилеглих до них на сході України територіях Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації. А в усіх областях країни посилюється охорона на режимних об’єктах.

Крім того, міліція та громадськість взялися до посиленого патрулювання вулиць Луцька, у зв’язку з чим відбувся спільний інструктаж.

До слова, під час відеоселекторної наради під головуванням прем’єр-міністра наголошувалося на посиленні забезпечення охорони громадського порядку, посиленні патрулів та нарядів. Найбільшу увагу закликали присвячувати особам, які викликають підозру, стороннім предметам, залишеним без нагляду, та забезпечувати охорону громадського порядку для недопущення диверсій та провокацій з боку сепаратистів.

Такі ж інструкції своїм підлеглим дав і головний лісівник області Василь Мазурик.

«Під час патрулювання необхідно звертати увагу на невідомі предмети, автомобілі, групи підозрілих невідомих людей. Не буде зайвим і тримати зв’язок з правоохоронцями, працівниками СБУ, або ж телефонуйте в управління і ми з ними зв’яжемося», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus