USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин подарував авто бійцям Нацгвардії. ФОТО

24 Грудня 2014 11:42
Бійці військової частини 1141 Національної гвардії України отримали у постійне користування автомобіль марки Ford.

Автомобіль для луцьких нацгвардійців придбаний за кошти заступника директора волинського обласного музично-драматичного театру Ігоря Власюка.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Якщо цей автомобіль допоможе врятувати хоча б одне життя солдата, значить, усі зусилля були не марними. Машина – в гарному стані та не потребує ремонту.

Повертайтеся додому живими, адже тут на вас чекають не лише рідні та друзі, а й уся волинська громада», – зауважив Ігор Власюк.

«Щиро дякуємо всім людям, які відгукуються на прохання обласної влади та військових частин і надають таку необхідну допомогу солдатам. Сьогодні ми передаємо в користування бійцям автомобіль, який за власні кошти придбав Ігор Власюк, заступник директора волинського обласного музично-драматичного театру. Сподіваємося, що це авто допоможе військовослужбовцям виконувати ті нелегкі завдання, які стоять перед ними в зв’язку з антитерористичною операцією на сході України», – наголосив радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк.

Нагадаємо, вчора на баланс управління карного розшуку УМВС України у Волинській області передали авто марки FIAT Scudo.

Ігор Власюк (ліворуч)
Ігор Власюк (ліворуч)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus