USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Місток доброти: луцькі діти відправили солодощі на Луганщину

19 Грудня 2014 14:50
Здавна Микола Угодник вважався захисником дітей. Напередодні свята він приносить усім слухняним дітям подарунки. Тому батьки та учні Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука вирішили підтримати школярів на сході країни та подарувати їм хвилини радості.

У зв’язку з цим зібрали понад 18 тисяч гривень, за які купили солодкі подарунки. Кожна дитина отримає шоколадку, святкове печиво та листівку.
Гімназисти разом із учителями спакували 1200 солодких подарунків і вклали листівки із теплими словами побажань до свята.
Школярі старших класів віднесли пакунки на відділенні пошти, звідки їх відправили до навчальних закладів.
Сьогодні, в День Святого Миколая, учні Зимогір’ївської, Біловодської гімназій, школи №56 міста Щастя Луганської області та Артемівської школи-інтернату Донецької області отримають подарунки.

Лише разом, підтримуючи один одного, ми зможемо пережити важкі часи для нашої держави. Сподіваємось і віримо, що мир і злагода будуть панувати у наших родинах по всій Україні, - переконані лучани.

Особливі слова вдячності підприємцю луцької кондитерської «Люкс» Малахівській Н.І., яка долучилася до акції фінансово та випекла «миколайчики».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus