USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На базу тренування 14 бригади доставили ліки з Ізраїлю та Чехії

9 Квітня 2015 12:28
Волонтери Ковельського центру, невтомні координатори Анна Лисакова та Наталя Боярина днями вкотре відвідали Тучинський Полігон, що у Рівненській області. Цього разу дівчата виконували заявки від артилеристів та медиків 14 бригади, які проходять там бойове залагодження.

Про це у мережі повідомили волонтери.

«Завезли військові комбінезони, підсумки для медиків, термобілизну, машинки для гоління, чай і каву, носки, батарейки від наших чеських друзів з

Prague Maidan BLOG та від французьких друзів з Парижа і Тулузи! Дорогі наші дівчатка, щиро вам дякуємо Yakymchuk Ulyana Liudmyla Popenko Oléna Budka Ірина Лампека Катерина Скрипник іDiana Sand!

Домовлялася з іноземними партнерами, оформлювала папери на вантажі та зустрічала їх в Києві наша @Наталія Соколова (Попова).

Виконали прохання командира артилерійського дивізіону - купили та привезли ІНВЕРТОР НАПРУГИ. Дуже потрібна річ. Замовили ще 3 штуки. Якщо хтось має бажання подарувати воякам інвертори напруги - дуже чекаємо, вони досить дорогі. Тож будуть раді і б/у. Продукти цього разу передавали від небайдужих жителів селища Луків Турійського району і від працівників підприємства з селища Ратне «Лісгосп Волинь».

Хлопці щиро дякують волинянам за сало, консервацію, варення, салати та інші смаколики. Щодо овочів, вони просять привозити побільше моркви, буряків і капусти - на салати. З фруктів замовили яблука та лимони.

Медрота дуже зраділа неймовірній передачі якісних ліків від наших друзів з Ізраїлю та Чехії! Антибіотики, жарознижуючі, протизастудні, вітаміни, протидіарейні та багато іншого від Israeli Friends of UkraineI Prague Maidan BLOG. Vyacheslav Feldman! Дякуємо вашій команді! ЩИРО ДЯКУЄМО всім, хто долучається до підтримки військових 14 ОМБР! РАЗОМ МИ СИЛА!!! Храни вас, Господи...», - йдеться у повідомленні волонтерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus