USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На могилі Героя Небесної сотні встановили пам'ятний знак

4 Червня 2015 08:51
На могилі Героя Небесної Сотні, свободівця Едуарда Гриневича, що в селі Деревок Любешівського району Волині, встановили та освятили пам'ятний знак. Подію приурочили до дня народження Героя, якому 31 травня 2015 року мало би виповнитися 30 років.

Після освячення могили, яке здійснив місцевий православний священик, присутні поклали квіти до пам’ятного знака, вшанували сливиною мовчання всіх борців за волю України, виконали національний Славень України. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Нагадаємо, роковини від дня загибелі волинських Героїв Небесної сотні, серед яких – волиняни Василь Мойсей та Едуард Гриневич, відзначалися 15 лютого 2015 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: «РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ»: ЯК ЗУПИНИЛИСЯ СЕРЦЯ ШЕСТИ ГЕРОЇВ-ВОЛИНЯН

Герой загинув від кулі снайпера на Майдані Незалежності в Києві 20 лютого 2014 року.

Остання російсько-українська війна, кажуть присутні під час освячення, показала, що в нас уже виросло нове покоління Героїв. Саме з їхніми мріями та ідеалами необхідно звіряти кожен свій крок у боротьбі за таку Україну, якою її хотіли би бачити наші національні Герої.

Едуард Гриневич постійно повторював, що кривавий злодійський режим Януковича вони з побратимами неодмінно скинуть, чого б це їм не коштувало. І він його таки скинув – ціною власного життя, ставши прикладом служіння своєму народу для поколінь прийдешніх.

Матір Едуарда Гриневича та його родина висловили вдячність за системну допомогу у вшануванні пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus