USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині освятили пам’ятник Герою України Володимиру Зарадюку

8 Жовтня 2015 10:26
В селі Кульчин Ківерцівського району відбулось Освячення пам'ятника Герою України Володимиру Зарадюку, який загинув під Волновахою 22 травня 2014 року. Йому було всього 22 роки.

Про це повідомляє «Ківерцівський районний інформаційний портал».

...Тоді, 22 травня 2014 року, ми відчули, що війна прийшла в кожну українську родину. Блок-пост волинської 51-ї бригади прийняв бій. Хтось із наших бійців загинув відразу, хтось боровся за життя, але не вижив від отриманих ран. Загинуло 18 бійців. Багато поранених, дехто й досі лікується.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЇХ ПРОВОДЖАЛИ ПІД ВИГУКИ «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

На місці трагедії кілька місяців тому місцеві мешканці встановили пам’ятний хрест, а володимирські волонтери ‒ меморіальну дошку з іменами вісімнадцятьох загиблих.

Володя Зарадюк був єдиною дитиною у батьків. З десяти років він мотоблоком сам орав город, садив картоплю. Ніколи ні на що не скаржився, бо не хотів нервувати рідних. Дуже любив свою бабусю і дуже горював, коли напередодні мобілізації її не стало. Тоді ніхто, а тим більше він, навіть гадки не мав, що життєва дорога так швидко обірветься…

Четвертого жовтня День народження його мами - пані Тетяни. Найкращим подарунком для неї є світла пам'ять про єдиного Сина, - йдеться у повідомленні.

Пам'ятаймо про наших Героїв та піклуймося про їхні родини!

Слава Героям!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus