USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині прощалися із загиблим героєм з 51 бригади

18 Вересня 2014 09:15
Камінь-Каширщина попрощалися з героєм, загиблим під час бойових дій в зоні АТО, 26-річним Сергієм Дем’яником. Попрощатися з Героєм прийшло усе місто. Люди не приховували сліз.

У зв’язку з загибеллю героя учора, 17 вересня, в районі було оголошено День жалоби.

Про це повідомили у прес-службі Камінь-Каширської РДА.

Згідно з попередньою інформацією, загинув військовий близько двох тижнів тому.

Сергій Дем’яник народився в Камені-Каширському, де спільно проживав з рідною сестрою, яка одружена і має двох неповнолітніх дітей. Мати давно померла. Батько Валерій Митрофанович проживає в місті Ковелі. Сергій деякий час працював там торговим агентом.

Військовий служив в 51-й бригаді, 3-му батальйоні. Як попередньо повідомляли офіційні джерела, 25 серпня відбувалася танкова і артилерійська атака на блокпости під Іловайськом і Старобешево з боку Донецька. 3-й батальйон був в оточенні і під постійним артобстрілом. Уночі 26 серпня колони танків і вантажівок з російськими військовими, поміченими ще напередодні, продовжили розстрілювати 3-й батальйон в районі Докучаєвська.



Родичі розшукували військовослужбовця. 15 вересня в соціальній мережі «Facebook» на сторінці Центр звільнення полонених був опублікований список полонених і зниклих безвісти українських військовослужбовців. В даному списку був і Сергій Дем’яник.

Проте, коли саме загинув боєць та за яких обставин наразі невідомо. Знаємо лише одне, що героїзм цього юнака є яскравим прикладом вірного служіння своєму народові та державі.



Співчуття рідним висловилили присутні на похороні голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар.

Від усіх представників районної влади Сергій Олександрович надав рідним військового матеріальну допомогу.

Пам’ять про Героя завжди житиме у серцях земляків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus