USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин підірвався на БРДМі

5 Травня 2015 09:26
Оперативну нарада у Волинській ОДА розпочали із хвилини мовчання.

Так, на знак поваги та вшанування пам’яті загиблих бійців, голови схилили усі присутні на апаратній нараді у голови облдержадміністрації.

Зі слів заступник голови Волинської ОДА з питань інвестиційної та інноваційної діяльності Сергія Кошарука, за минулий тиждень стало відомо про загибель на сході трьох волинських військових.

Зокрема, йшлося про 34-річного волинянина, уродженця села Тристень Рожищенського району Василя Смолярчука; уродженця села Грудки Камінь-Каширського району добровольця Івана Сотника 1987 року народження, який поклав голову від тяжкого поранення. Окрім цього, на фугасній міні підірвався мобілізований волинянин, мешканець Любомльського району Юрій Гіль.
Трагічний випадок із Юрієм Гілем трапився 3 травня: у Луганській області під час переміщення польовою дорогою на фугасі підірвався БРДМ-2, у якому було 5-ро військових. Троє отримали поранення, двоє загинули. Серед останніх – волинянин. Старший солдат Юрій Гіль 1985 року народження був призваний за мобілізацією 12 лютого цього року. Тіло нині перебуває у морзі Артемівська. Без батька зростатимуть четверо діток.

«Дякуємо батькам за те, що виховали таких славних дітей, справжніх патріотів України», - зазначив Сергій Кошарук.

Опісля усі присутні схилили голови у хвилині мовчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus