USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині запрацював пункт плетіння маскувальної сітки

27 Січня 2015 11:47
Спільно з працівниками бібліотеки, небайдужі мешканці Ковельщини розпочали виготовляти маскувальні сітки для наших військових, які перебувають у зоні бойових дій на сході країни. В центральній районній бібліотеці розпочав роботу пункт плетіння маскувальної сітки. Про це йдеться на сайті Ковельській райдержадміністрації.

Ця робота не потребує капіталовкладень, а лише займає трішки вільного часу. Працівники центральної районної бібліотеки запрошують долучитись до спільної роботи пенсіонерів, домогосподарок, мам із дітьми, всіх охочих. Адже їм так потрібні робочі руки та щире бажання людей допомогти захисникам України.

Працівникам пункту плетіння маскувальної сітки для роботи потрібна натуральна тканина (стара постільна білизна, теніски, тощо), або смужки тканини розміром 4х40см і до 1 метра. Кольори: білий – беж - сірий – чорний – всі відтінки зеленого. Також, необхідні залишки в’язальних ниток, які будуть використані для виготовлення теплих шкарпеток нашим воїнам.

Нині уже виготовлена рама для плетіння сітки. Небайдужі громадяни несуть тканину для виготовлення смужок на плетиво, допомагають розрізати тканину.

Хочете допомогти нашим воїнам, але не знаєте як це зробити? Долучайтеся до плетіння маскувальної сітки! Дякуємо усім! Україна переможе!

Адреса пункту плетіння сітки:

Ковельська центральна районна бібліотека

вулиця Степана Бандери, 2 (напроти ЗОШ №3)

Телефон для довідок: 5-02-03, з 10:00 до 19:00 години

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus