USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Список непідконтрольних Україні територій у зоні АТО

6 Травня 2015 09:00
Кабінет Міністрів затвердив переліки населених пунктів у Донецькій і Луганській областях на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, і тих, які розташовані на лінії зіткнення, - інформує УНІАН.

Розпорядженням Кабінету міністрів №428-р від 5 травня вносяться зміни у відповідний документ уряду, прийнятий у листопаді 2014 року.

Оновлений список населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження у Донецькій області: міста обласного значення Донецьк, Горлівка, Дебальцеве (крім Світлодарська та смт Миронівський), Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата, Амвросіївський, Старобешівський, Шахтарський райони, а також частково Артемівський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Тельманівський і Ясинуватський райони.

У Луганській - міста обласного значення Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов, а також Антрацитівський, Краснодонський, Лутугинський, Перевальський, Свердловський і Слов'яносербський райони.

Документом також затверджено список населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення в Донецькій області, в тому числі міста обласного значення Авдіївка і Дзержинськ, населені пункти Світлодарськ, Миронівський, Сартана, Талаківка, Ломакіне і низка населених пунктів в Артемівському, Волноваському, Мар'їнському та Ясинуватському районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus