USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Півсотні волинських лісівників вирушили на східні рубежі України

28 Квітня 2015 16:50
Тил допомагає фронту. Сьогодні, 28 квітня, Волинські лісівники вирушили в Маріуполь для спорудження фортифікаційних укріплень рамках проекту «Стіна».

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо,Волинь - серед трьох областей, які найкраще справляються з будівництвом фортифікаційних споруд на сході України. Першу лінію «Стіни» завершать вже наступного місяця, а другу та третю лінії оборони - до червня.



Працівникам лісу поставлено завдання збудувати перший ешелон оборонних фортифікаційних споруд. Лісоматеріали було відправлено напередодні залізничним транспортом. Натомість усе необхідне для будівельних робіт: дизель-генератор, лопати, дроти тощо - лісівники вантажним транспортом везуть з собою.

До будівельної бригади, а це понад півсотні працівників, увійшли представники усіх лісгоспів: лісничі, майстри лісу, робітники.

«Бережіть себе і своїх товаришів, усе необхідне для будівництва вам надано. На місці прибуття вас зустріне начальник Волинського лісоуправління Василь Мазурик, який вже там», - звернувся до присутніх перший заступник начальника ВОУЛМГ Сергій Шеремета.

Освятив та благословив бригаду-лісівників у неблизьку дорогу на схід України настоятель храму преподобного Іова Почаївського УПЦ Київського Патріархату отець Олександр.



«Прошу відповідально віднестися до будівництво укріпних споруд, адже вони перш за все слугують для оборони військових, але й можуть спасти життя бійцям», - наголосив отець Олександр.

Прийшли провести працівників лісу й їх колег, близькі друзі та рідні. При прибутті на місце волиняни приступлять до будівництва інженерних військових споруд.

Як повідомлялося, під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, майже одностайно депутати облради ухвалили програму підтримки воєнізованих формувань і матеріально-технічного забезпечення будівництва фортифікаційних споруд.

Нагадаємо, торік Україна розпочала спорудження фортифікаційних укріплень на кордоні з Росією в рамках проекту «Стіна». А вже цього року волинські будівельники прибули в Маріуполь для укріплення рубежів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus