USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Погані дороги і чудовий настрій: волонтери Волині на сході

5 Грудня 2016 15:04
Спільний волонтерський «ескорт» ГС «Спілка воїнів АТО Волині» та ГФ «Варта порядку» вже зовсім скоро дістанеться місця призначення.

Для благодійників із громадської організації «Спілка воїнів АТО Волині» це вже далеко не перша поїздка на схід. Цього разу гуманітарний вантаж повезуть у Станицю Луганську, Дмитрівку, Новий Айдар, завітають на позиції до бійців 14-ої бригади, - повідомили у прес-службі Громадського формування «Варта порядку».

«Їхали всю ніч, дуже стомлені, дороги просто жахливі, але настрій чудовий. Впевнено наближаємось до місця призначення», – розповів по телефону прес-секретар «Варти порядку» Олександр Волянюк.
Волонтери розуміють, що після прибуття ситуація буде доволі напруженою, та це їх не зупиняє. Сьогодні на луганському напрямку як і в минулі дні, бойові дії ведуться по всьому фронту. Зокрема, найбільша кількість обстрілів відбулася в районі Попасної.

Також дуже неспокійно в Кримському, де противник вчора неодноразово застосував міномети. Тривають ворожі провокації в Станиці Луганській. 2 основних сеанси обстрілів з боку НЗФ відбулися вранці – з 8 до 12 та ввечері – з 19 до 22 години. За минулу добу на Луганському напрямку зафіксували 14 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus