USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Половина наших так і залишилась там, у соняшниках», - «Генерал» з 51 ОМБ

2 Червня 2015 13:13
Дмитра Шетелу (позивний «Генерал») мобілізували 11 квітня 2014 року. Уже через місяць він потрапив в зону так званої АТО. Дмитро Шетела був у гарячих точках: Оленівка, Докучаєвськ, Степове…

Після демобілізації він так і не отримав ні «дембельських» грошей, нічого не виплатили йому й за поранення. Земельну ділянку, на отримання якої написав заяву, теж поки не отримав.

Про те, чого навчила хлопця війна, він розповів після демобілізації. Про це йдеться в сюжеті «Громадського.ТВ».

«Тільки почну розказувати про це, то знов почну згадувати і ночами перестану спати. Подивився новини і знов перед очима трупи, кров, вибухи… Ті навички, що були, залишилися вже навічно», – зазначив боєць.

«Оленівка… Коли виїжджали – під «Гради» потрапили. Половина виїхала – половина лишилася там, в соняшниках», - пригадує військовий.



«Думаєш, аби дожити до ранку. Особливо коли в наряді сидиш. В палатках не спали, бо бомбили цілими ночами. В палатку потрапить снаряд, а там людей 40. І все, одні трупи», – каже «Генерал».

«За поранення нічого не виплатили, «дембельських» грошей теж не виплатили. Земельної ділянки я не маю. Заяви писав, але поки нічого не чути», – зізнається Дмитро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus