USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Президент нагородив луцького «кіборга» орденом Данила Галицького

3 Серпня 2015 23:25
Капітан десантних військ, «кіборг» з Луцька Вадим Ваврищук на псевдо «Грін» нагороджений орденом Данила Галицького.

Так, указом президента України №461/2015 за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі капітана Вадима Ваврищука нагороджено орденом Данила Галицького, - йдеться на офіційному сайті глави держави.

Нагадаємо, в аеропорту Донецька Вадим воював 21 день. 13-го січня зазнав контузії. Того дня його евакуйовували під обстрілами. Вадим постійно підтримував зв’язок із друзями. Рідним майже нічого не розповідав. Стати на оборону донецького аеропорту для Вадима із хлопцями було за честь. Зміцнюватися духом допомагало те, що захисники постійно були оточені ворогом.

Раніше Вадим розповідав, як “кіборги”, оточені з усіх боків ворогами, боролися за своє життя та тримали оборону. Як перемир’я було лише дешевою ілюзією. І найпарадоксальніше – як вони, аби потрапити в аеропорт, проїжджали через ворожий блок-пост.ЧИТАТИ ЩЕ: «КІБОРГ» З ЛУЦЬКА - ПРО ВІЙНУ ЗА ЖИТТЯ В ДОНЕЦЬКОМУ АЕРОПОРТУ До війни у Вадима була своя справа — видавав журнал. Як він раніше розповідав у відеоінтерв’ю, успішних людей на Донбасі воює чимало. Бо спочатку треба здобути перемогу, а тоді можна спокійно відроджувати бізнес.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus