USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Проміняла «руський мир» ЛНР на шикарне життя у Києві

27 Листопада 2014 18:31
Переваги “русского мира”, насадженого членами терористичної організації ЛНР на підконтрольній їм території нашої Батьківщини, не припали до смаку навіть членам родин, причетних до посягань на конституційний лад і територіальну цілісність України осіб.

Зокрема, дочка посібника бойовиків колишнього народного депутата від “Партії Регіонів” Володимира Струка Карина з незрозумілих причин відмовилась мешкати на території вигаданої у кабінетах Луб’янки казкової країни зелених чоловічків “Новоросії” – “ЛНР”. Натомість, панянка проживає прямо у серці “київської хунти” – у місті Києві.

Як повідомляє видання “Обозреватель”, дівчина разом з чоловіком відпочивають у дорогих ресторанах столиці, у той час, як у селищі Ювілейному в Луганську, де Струк довгий час був головою, а навесні створив збройні формування з козаків і колишніх афганців, жителі півроку живуть без води та електрики, передає Цензор.НЕТ.

На своїй сторінці в Instagram Карина викладає фотографії, що свідчать про безбідне життя у столиці. На деяких світлинах є геолокація, так Карина "засвітилася" у Новопечерських Липках на тлі чорного автомобіля Mercedes-Benz G-Klass (Gelendwagen) (таке авто є і у її батька).

Крім того, вона відвідує "Famous Restaurant and Dancing Terrace", розташований в "Arena City" у Києві і їздить на автомобілі Porsche з номером з п'яти сімок.

У той час, коли в Луганську йшли запеклі бої, а селище Ювілейний заполонили “Гради” бойовиків, які обстрілюють населені пункти Металіст і Щастя, Карина відпочивала у Ялті, катаючись на яхті. У цьому місті у її батька і його брата є санаторій “Перлина”.

У Струка є ще одна дочка– Каміла, яка, згідно з опублікованими нею на своїй сторінці у соцмережі “Вконтакте” світлин, перебуває зараз у Ялті.

Нагадаємо, 5 травня народний депутат Олег Царьов і тодішній лідер бойовиків “ЛНР” Валерій Болотов оголосили у захопленому приміщенні Луганської міської ради щодо проведення 11 травня поточного року референдуму з визначення статусу Луганської області. Під час вказаної зустрічі у залі засідань міської ради були присутні народні депутати від “Партії регіонів” Володимир Струк і Сергій Горохов, депутати обласної ради, а також мери деяких міст Луганської області. Пізніше Струк і Горохов вийшли з фракції ПР.

“Якщо це буде необхідно, ми захистимо своє місто, свою Луганщину. Не дай Господь, тільки нога ступить на землю нашого Донбасу, вони негайно будуть знищені”, – сказав Струк 9 травня.

У сюжеті, який вийшов на одному з телеканалів Луганська, йдеться про те, що за ініціативою Струка у селищі Ювілейному з'явилися озброєні люди – колишні афганці.



Як стало відомо, жителі передмістя Луганська – селища Ювілейний – збиралися на мітинг 26 листопада через майже шестимісячну відсутність електрики і води, а тепер і тепла. Мешканці по півдня проводять у чергах за водою біля колонок, а із зручностей цивілізації у квартирах є лише газ, ним і гріються, вмикаючи духовки.

Так звана місцева влада “годує” населення порожніми обіцянками, розповідаючи, що для включення електрики необхідні трансформатори і трансформаторне масло, яке “повинно відстоятися”. У підсумку такі розмови тривають вже тижнями, а електрика так і не з'явилася.

Раніше селищем Ювілейним де-факто керував обраний у 2012 році народним депутатом Струк. Ще на початку 2014 року Струк неодноразово влаштовував на центральній площі селища у свята (Новий рік, Масниця, День перемоги) безкоштовну роздачу кулішу, чаю з солодощами та млинцями, заявляючи, що він “ніколи не покине жителів селища”.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus