USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Серед звільнених бійців «Світязя» - двоє поранених

31 Січня 2015 22:43
Подробиці звільнення з оточення бійців «Світязя» під Вуглегірськом надала прес-служба МВС.

Так, сили АТО деблокували понад українських силовиків у Вуглегірську. Серед них – 39 бійців роти міліції спеціального призначення «Світязь» та 34 військовослужбовця Збройних Сил України. Втрат серед українських силовиків немає. Про це повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

З його слів, сили АТО здійснили успішну спецоперацію з деблокування 39 бійців роти міліції особливого призначення «Світязь» та 34 бійців протитанкової батареї ЗСУ у Вуглегірську.

«Щойно говорив з командиром «Світязя», капітаном міліції Олександром Фацевичем. Він підтвердив, що втрат серед особового складу нема. Тільки два легких поранення. Наразі всі наші воїни перебувають у безпеці», – зазначив Зорян Шкіряк.

Він також додав, що командир спецпідрозділу «Світязь» проявив надзвичайну витримку та справжню мужність при виконанні своїх посадових обов'язків у надскладних умовах. Відтак Зорян Шкіряк вислови сподівання, що Олександр Фацевич буде відзначений нагородою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus