USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Стіну» з Росією вже будують у трьох областях України

1 Жовтня 2014 17:37
Проект «Стіна» не відкладений, а виконується активними темпами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

Як повідомлялося, Україна започатковує проект «Стіна» для зміцнення кордону з Росією.

«Повідомляємо, що загальнонаціональний проект «Стіна» виконується на визначених планом ділянках державного кордону в межах Чернігівської, Сумської, Харківської областей. З метою вдосконалення цього масштабного проекту по ходу виконання робіт іншими заінтересованими міністерствами і відомствами були внесені певні корективи, які зараз узгоджуються з співвиконавцями», - повідомляють прикордонники.

Зідно з наданою інформацією, новим головним виконавцем замість Міністерства інфраструктури визначено Державну прикордонну службу України, яка ще з травня виконує безпрецедентні інженерно-технічні роботи щодо захисту українсько-російського кордону.

«Звертаємо увагу, що ці роботи є складовою частиною проекту «Стіна» і успішно реалізуються. Після того, як будуть додатково залучені ресурси інших взаємодіючих відомств та місцевих державних адміністрацій роботи будуть значно прискорено», - йдеться у повідомленні.

Раніше прес-секретар прем'єра Арсенія Яценюка Дмитро Чигрин оприлюднив пропозиції Держприкордонслужби з інженерного зміцнення кордону в рамках проекту "Стіна".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus