USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сина бойовика хочуть обміняти на двох полонених бійців Правого сектору

27 Травня 2015 17:55
Правий сектор провів вдалу спецоперацію неподалік Донецька, під час якої в полон до добровольців потрапив син одного з командирів батальйонів ДНР. ВІдтак, ПС хоче обміняти його на двох своїх бійців. Стало відомо, що батько полоненого погодився на пропозицію, проте росіяни перешкоджають обміну. Про це інформує журналіст Олексій Братущак на своїй сторінці в мережі.

"7-ий батальйон ПС провів вдалу спецоперацію. Знищили опорний пункт сепарів під Донецьким та взяв у полон командира. 21-річний Віктор є сином одного з командирів бандформування ДНР, у минулому - донецький мент. ПС хоче обміняти полоненого на 2 своїх бійців. Батько ніби і погоджується, але у процес втрутитися треті сили. З боку ДНР росіяни, які вважають неприпустимим вести переговори з ПС, віддавати їх бійців. З української сторони в 7 батальйон телефонували 3 генерали, пропонували домовитися... Наразі ніби є домовленість про обмін полоненого на 2 бійців ПС. Але гарантій немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus