USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Генштабі ЗСУ пояснили, як мобілізовуватимуть жінок

30 Січня 2015 10:41
У Генштабі Збройних сил України заявляють, що мобілізація військовозобов’язаних жінок здійснюватиметься на добровільній основі.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає Еспресо.TV .

Він підтвердив, що в рамках мобілізації будуть призиватися усі категорії військовозобов’язаних, в тому числі медсестер, офіцерів та сержантів.

"Але враховуючи той факт, що мобілізаційні завдання за цими спеціальностями відносно невелика, в першу чергу, ЗСУ розраховують на вмотивованих та добровольців. Випадки призову жінок на ці посади будуть поодинокими", - зазначив речник Генштабу.

Нагадаємо, раніше в Генштабі заявляли, що в рамках мобілізації до виконання військового обов`язку планується залучати також жінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus